Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Koca Wb'nin hiç mi adamı casusu yok. Big Mom'a bak, milletin nelerini biliyor. Hem Marco uçabiliyor.
WB güç sarhoşu bir karakter. Her şeyi kendi gücümle yaparım kafasında. O yüzden gerek duymuyor fazla akıl oyunlarına bence.
Şey gibi düşün. Wb real madrid maça çıkacak rakibi Konyaspor. Taktiksiz direk gücümle yenerim kafasında.
 
Mf'ye gitmek yerine İd basmak daha mantıklı olmaz mıydı? Hem belki içeriden de isyan çıkarıp denizcileri zorda bırakabilirlerdi? Gerçi bitmiş şeyin tartışması olmaz, fazla mı zorluyorum. Ace gibi adam ölecek miydi be, ağabey gibi ağabeydi.
Ölmesine ben de üzüldüm. Kurtardığı sıra ne sevinmiştim. Troll Oda öldürdü adamı.:S
 

karolla

Kaptanı olduğu tayfasından birisi denmesin yeterli olur.


Evet ama bunu güçlenmesi için değil kılıcı kırılmasın diye istedi. Haki üzerine değil, kılıç üzerine yoğunlaşıyor adamlar, sen buradan bunu çıkartamıyorsan, ki her zaman ki gibi yaptığın bu, Zoro yanlısı olarak olaya yaklaşıyorsun demektir.

Mihawk, Rayleigh gibi çıkıp Zoro'ya Haki'yi iyice öğren ki çok güçlen mi dedi ? Zoro o dersi hatırlarken bile kılıcına bakıyor ve tek çizik yok iyi oldu diyor, adamın amacı Haki ile saldırmak değil, kılıcında çentik olmasın derdinde.

Luffy'nin dersi farklı, Zoro'nun ki farklı anlayacağın, ama bence anlamayacaksın.
Yav erkan ne alakası var. Sanki zoro bilmiyor hakisi ne kadar güçlü olursa o kadar güçlü olacağını. Adamın pikaya dediği laf bile ortada. Çarpıtıyorsun başka bir şey değil.
 
Alt seviyedeki insanlar üst seviyedekilere zarar veremez diye bir şey olamaz. :S Zoro Pica'nın saldırısını bilerek yeseydi görürdük farkını. :artiz:
Ee tabi yok öyle bir kaide. Yukarıda @Alpamis e yazmıştım bununla ilgili bir yorum ancak alttakiler üsttekilere zarar verebiliyor diye Luffy'yi tüm haki türlerinde en iyi ilan etmek saçma :) Aradaki çizgiyi tutturamayanlar var. Hee tamam zarar görebilirsin ama karşında tek atacağın bir adam var yahu ayıp :D

Bir de Zoro Pica'dan darbe yese ne olur diyorsun da Pica Hody ve Belami'yi tükürüğünde boğar. Aradaki farkı gözden kaçırma bence :)

Bellamy'nin doğrudan saldırısını Zoro haki kaplı karnıyla karşılayacak ve duvara çakılmış gibi mi olacak sanıyorsunuz siz? Ya da Hordy ısırsa dişi mi kırılacak sanıyorsunuz? :D

Luffy'nin hızını gördük Dof karşısında. Tayfadan onun kadar hızlısı yok yanlış mıyım?

Luffy'nin k.hakisini gördük. Sanji ve Zoro'ya o söylüyor. Onlar sonradan farkediyor? Ama size göre Mangaka uzman olarak Sanji'yi söylemiş. Eee onun uzmanlık alanını söylemişte aralarında bir hiyerarşi mi çizmiş? Öyle olsa dediğiniz gibi bunun üzerine yoğunlaşması lazım. Ama Luffy'i daha iyi k.haki de çiziyor?

Luffy dayanıklılığına bu arc'ta Doffy atar da bulundu. Onu da gördük.

Luffy'nin g4'te nasıl haki harcadığını ne kadar güçlendiğini gördük. Öyle ki Law'ın yorumu çok haki harcıyor oluyor. Bellamy'nin yorumu hayal edebileceğim seviyede hakin var oluyor.

Yani mangada bu gibi sahneler olmasa hak vereceğim size. Ama ne yazık ki bunlar var. Bir sürü daha da böyle şey bulurum size.

Yoktan yere böyle kafadan atmıyoruz kardeşim. Şu konularda milim fanlık duygusuyla hareket ettiğimi düşünmüyorum.
Hayır. Luffy ile Zoro arasında b. haki anlamında uçurum bir fark yok ama fark olduğu da aşikar :)

  • Luffy Hody gibi bir adam karşısında b. hakim yetersiz der.
  • Luffy tek atacağı kadar büyük güç farkı olan biri tarafından kan kusturulur :) Üstelik o çok övülen lastiğin darbeleri absorde etmesi olayıyla beraber kokası aşılır :D
  • Belami'yi bari örnek verme yahu. Kendi topuklarına sıkıyorsun resmen :) ''Hayal edemeyeceğim seviyede hakisi var ama ben bundan kan alırım'' :hhh:
  • Öteki tarafta Mihawk flashında kokada ustalaşana kadar sana içki yok diyen ve bu ustalığı elde eden Zoro.
  • Öteki tarafta mangakanın ustalık alanı olarak b.hakiyi gösterdiği Zoro. Mangakanın ustalık alanı b. haki dedikten sonra Mihawk'ın da kokada ustalaşana kadar sana içki haram demesi ne kadar tesadüf değil mi ? :)
  • Yine aynı Dressrosa'da kesme olayına binaen ''hakin benden yüksekse'' diyip, bir şeyleri kesmek için b. haki seviyenin herkesi ve her şeyi aşması gerektiğinin mesajını veren mangaka. Aynı Zoro'ya her şeyi keseceğim dedirten kişinin yine mangaka olması da tesadüftür tabi :D Hem de daha dojodayken söyletiyor bunu ilk defa. Bir anda türemiyor mevzu ;)
  • Arabasta'da her şeyin nefesi olduğundan bahseden ilk kişi ZORO! Luffy haki'yi ilk duyduğunda uzaylı görmüş masum köylü gibiyken Zoro hakinin adını ve tarifini duyduğunda ''şerefsizim ben bunu biliyordum'' modundadır :) Bitmedi...! Arabasta'dan sonra Skypia'da özü olmayan şeylerin bile kesilebileceğini dile getiren ilk kişi yine Zoro. Adam aslında seride b. hakinin tarifini yapan ilk kişiyken Luffy 300 bölüm sonra duyuyor hakiyi :) Bir düşün, mangaka bunları neden yapmış, yaptırmış ? Hee, bu demek değildir ki Luffy'nin b. hakisi çok iyi olmayacak. Hayır. Sadece en iyi mevzusu için konuşuyoruz. Kısacası, seride b. hakinin tillahı olacak bir adamla yukarıda verdiğim örnekler neticesinde b. haki konusunda sıkıntılar yaşayan bir adamın b. hakisini kıyaslamam k. bakma ;)
  • Dayanıklılığı neden dedin anlamadım ? Tayfada bu konuda en iyi olan kişiyi Luffy olarak mı görüyorsun yoksa ? :hoo:
  • Hızda Luffy ufak farkla da olsa en iyidir.
Ee şimdi senin verdiklerin de örnek benimkiler de örnek ne yapacağız ? Örnek vermesine her konu için her yerden örnek verilebilir. Ancak verdiğin örnek başka bir örnekle çürüyorsa o örneği atacaksın çöpe :)
 
Son düzenleme:
Bellamy'nin b.hakisi Luffy'den yüksek olduğu için mi zarar verdi yani :D Hani Zoro öyle diyor ya bakın benden yuksekse kesemezsin. Luffy, haki kalkanini kirdiginda hakisi mi vardi? Hody salaginin hakisi mi vardi da hasar verdi yahu? Insan verdigi ornegi bir dusunur. Gecin yahu bunlari. Onemli olan haki degil saldiri gucudur. Kaido gelir, hakisiz bir koyar full koka Pica'yi jole kıvamına getirir, sertlik namina bir sey kalmaz.

O, her şeyi kesecek, ee? Ama kesmesi için b.hakisinin asmasi lazim hepsini bak Zoro öyle diyor :D Bahaneye bak yahu. Zoro herkesi keser ama b.hakisi ile degil, keşiş gucu+b.haki birleşimi ile.

Ihtiyaç olarak bakılırsa, en fazla hakiye ihtiyacı olan Luffy'dir. Çünkü en guclulerle dövüşen odur. Ihtiyaç mantığı Zoro'ya yaramaz yani. Zorlamanın bir manasi yok.
 
@Densetsu no Samurai
Dayaniklilikta Luffy'dir tabi.
Luffy'nin icinde ki acinin 1 parcasinin zoroyu ne hale getirdiğini gördünuz. Zoro hepsini almiş olsa bile durumu ortada idi Shabondye kadar toplayamadi kendini.
Üstüne Rob Lucci ile olan kapismana yedigi Rokougan'lar Lucci bile geberdi gitti diye birakti ama yine de ayakta kalip son saldiriyi yapti.
Hızda ise Sanji iyidir Zoro'dan.
Haki olayinda ise Luffy hepsinde kendini geliştiriyor. Hepsinde en iyisi olma yolunda ilerliyor. Yani Zoro üstündür demek bana normal gelmiyor.Dof bile duramamişken karsisinda ne kadar G4 olursa olsun teknik haki üzerine çünkü Law vurgu yapiyor. Luffy bence daha iyidir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık