Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Bleach hatta fairy tale bile toriko'dan daha popüler seriler. Daha çok kişi tarafından takip ediliyor ki dergi sahipleri de bunu dikkate alır. Toriko'nun mangastream'de hala devam etmesi ise sağlam bi çevirmenimiz olduğu içindir. Yoksa seriye fazla bayılan yok. Adam bugün bıraksa çeviriyi, döt gibi ortada kalır seri XD
 
Hiwamatanoboru aktif olarak seriyi çeviriyorken, Mangastream'in de bu işe girmesi zamanında tamamen gereksiz bir iş olarak görülmüştü. (1 veya 2 sene önceydi) Şuan bile halen Hiwa grubu Toriko çevirisine devam ediyor, o kadar seriye bayılan yoksa, neden bu işe girildi diye sormak lazım, sonuçta bu iş sadece çeviri ile olmuyor, editi, temizliği, taraması vesaire de yapmak gerekiyor.
Toriko'yu ilk çevirmeye o zaman başlamadı mangastream. Daha önce de yapıyodu. Şu anki çevirmen bi süreliğine bırakmıştı çeviriyi. Tekrar döndüğünde de yeniden çevirmeye devam etti. Kimin ne gördüğünün de pek bi önemi yok. Evet kewl hala çeviriyor ama pazarları xD Ve bu işin büyük bi bölümü seriyi çevirmekle alakalı. Tarama dediğin iş çok basit. İsteyelim bütün jump dergisini tarasın arkadaş her hafta. Edit konusunda da sıkıntı yok. Bazı tırı vırı seriler sırf onlar istiyo diye yapılıyo mesela.
 


Spoilers out!

We see Aimaru and Branche, somebody in the discussion forum pointed the the Pangea theory, guess they are right
Toriko chewing on Neo - confirmed this will be his Meat Dish!
 
Kaç haftadır Nakaume ile Teppei'nin ortaya çıkmasını bekliyordum. Komatsu God'un midede olduğuna göre Nakaume'ye ihtiyaç var
 
Şu bahsedilen Pangea teorisi de ne olaki?
Pangea bizim dünyamız için tek kıtaya verilen isim. Milyonlarca yıl önce tek kıta var onun adı da pangea işte. Daha sonra yer kabuğu hareketleri nedeniyle ayrılık şimdiki kıtalara bölünüyor. Tabi bu Toriko evreni için nasıl olur ne anlama gelir göreceğiz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık