Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

crocoyu saha avantajı olan çölde yendirtti bide. Yendirir ama hakiye bağlasa daha bir açıklayıcı olurdu. son vuruşlar hep nakamamı koruyacam onu bunu koruyacam şeklinde olduğu için haki patlaması oldu dese daha az irrite edici olurdu.
Yanlış, baştan oku.

Luffy düşünce gücüyle mi yapıyor? O da meyvesiyle yapıyor işte. Gomu gomu> Goro Goro, Luffy'nin fiziksel gücü> Enel totalde Luffy> Enel.
Millete neler neler veriliyor meyve gücü oluyor, Luffy olunca torpil.
O zaman şöyle diyelim Akainu torpille yendi Ace'i, Dof Lawa yenildi ama mangaka saçma bi meyve gücü vererek bossa torpil yaptı, Smoker Luffy'ye karşı torpilliydi, Marco normalde ölürdü ama torpille yaşadı. :(
Gomu>Goro diyemeyiz çünkü açıklanmış bir hiyerarşi yok aralarında. Sonuçta sadece ikisi de birbirine dokunabiliyor. Burada da devreye yaratıcı meyve kullanımı ve fiziksel güç giriyor.
 
Hayır anlamıyorsun.İşin meyve kısmı değil torpil.Meyve antiliği olan bir durumu daha yolun başında karşısına çıkartıp 500 milyonluk adamı yendirtti.Allah aşkına Law daha şimdi onca yaptıklarına rağmen bu ödülü alıyor.Luffyi geçtim.2 sene önce haki nedir bilmeyen bir adamın bu kadar ödül alabilecek birini yenmesi mantıklı mı ? Değil.Karşısına anti olarak çıkarırsan yener.Ama bunu gidip Süpernovalara yapmaz.Kid bu şekilde başka birini yenememiştir gibi.

Akainu olayı hiyerarşi sadece biz burada tamamen meyveyi etkisiz kılan anti bir özellikten bahsediyoruz.
Enel' sen meyveyi çıkar 500m edecek mi sorusu cevaptır. 500m 500m diyip duruyorsun Emre sadece. O meyve Op evreninde lastiğe etki etmiyorsa bunu kabullenmek lazım.
 
Enel' sen meyveyi çıkar 500m edecek mi sorusu cevaptır. 500m 500m diyip duruyorsun Emre sadece. O meyve Op evreninde lastiğe etki etmiyorsa bunu kabullenmek lazım.
Niye adamdan meyveyi çıkartıyoruz.Luffyden de çıkart o zaman bakalım dayanacak mı yıldırıma.Olay meyve meselesi değil.O gayet mantıklı ben bundan bahsetmiyorum.Önceki mesajda yazdım.Karşısına çıkarması sırf kazanmasına neden bulabilmek içindi.Şimdi 200 milyonluk adam yense o arcın tadı olmazdı.

Böyle adamları luffy yensin diye karşısına çıkarıyor ama diğer nova ve karakterlere aynı tarifeyi uygulamıyor.Yapabilir aslında.Kid'in karşısına Daz gibi meyve yemiş kendinden çok daha güçlü bir adam çıkarıp kazandırabilirdi.Ama yaptığını yada yapacağını sanmıyorum.İşte biz buna torpil diyoruz.
 
Meyveye güvenip atar yapsın sonra meyve işlemeyip fiziksel gücü de tırt çıkınca mangaka torpili. Haddini bilseydi de Luffy gibi kuvvetli azmanın karşısına çıkmasaydı.
Luffy gitsin schichibukai ezsin, cp9 dağıtsın, MF ID Enies Loby yıksın ve bunları yaparken milyon defa ölümü göze alsın torpil, supernovalar yarı sıkıntıya katlanmayınca onlara niye yok. Bu adamları amiralin elinden kurtarmış, Kuma Px falan dövüştürmüş yetmemiş hepsine işe yarar meyveler vermiş neymiş novalar olsa Oda yapmazmış. Daha ne yapsın novalara bu Oda? :(
 
Şimdi Enel meyve olarak eksiye düştü bunda bir sıkıntı yok, aksine mantıklı oldu ve fiziksel olarak da zayıf. Meyvesi sayesinde k. hakisi seride ilk kaça girer sizce? Aynı şekilde meyvesi sayesinde hızı ne seviyededir?

Luffy'ye bakınca gearsız hızı dikkate değer mi veya k. hakisi var mı? Enel'de k. haki olmasa ve onun yerine Luffy'de k. haki olsa ve bir şeyler yapsa tamam da tam tersi hız ve k. hakisi olan bir adam bu kadar basit yenilmemeliydi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık