Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Meyve Gücü vs. Saf Güç

Hangisi


  • Kullanılan toplam oy
    36
@Phoneix
Zoro yumrukla adam mı indiriyor deyip Law'ın saf gücü olduğunu imbile etmek:
Yahu Dragon yumruktan bahsetmiş ben de doğal olarak alakası olmadığını söyledim. Şimdi kardeşim 1- herkes biliyor ki bu seride ağırlık çalışman falan gerekmiyor güçlenmek için. 2-Seride herkes yumrukla dövüşmüyor.3-Herkes biliyor ki yumrukla dövüşen adamın yumruğu ile kılıç ustasınınki bir olmaz ama bu 2 adamın saf gücü aynı oranda olabilir. 4-Gene herkes biliyor ki hiç ağırlık çalışmamış adam ile Zoro bir olmaz. Misal Sanji hiç çalışmıyor. Sanji ile Zoro'nun saf gücünü kaldırdıkları ağırlıklara göre belirlersen Zoro 50 kat fazla çıkar. Law bir cerrah, bu adamın saf gücünü attığı yumruğa veya tekmeye, kaldırdığı ağırlığa göre belirleyemezsin. Sen ne diyorsun saf gücü yok mu Law'un :D
 

Meatharrov

Meyve gücü ama Shanks'ın hakisini düşününce iş değişiyor. O da kişiden kişiye göre değişir.
 

Roronoa Zoro

Logia meyve gücü, adamın sana ters olan bir meyvesi ya da Crocodile gibi zayıflığın yoksa hakisi olmayan ama saf gücü WB gibi biri olan kişi sana hiçbir şey yapamaz.
 

kör topal

Zoan meyveleri beklediğim kadar elit çıkarsa yani mistikler meyve derim ama şu an görünene göre fiziksel güç daha önde. Yani görünen Kaidou sopayla milleti dövüyor meyvesiz olması saçma olabilir ama görünene göre meyvesi yok aynı şekilde Shanks'ın da meyvesi yok ve bir yonkou (tabi yemediyse). Bunun yanında Roger'da meyvesizdir hatta tüm tayfası meyvesiz (Buggy dışında) çünkü Buggy fbsinde tayfası meyvenin ne olduğunu bilmiyordu hatta sadece söylenti sanıyordu. Korsanların gözünden Şeytan olan Garp'ta meyvesiz.
 
Saf güç olarak Garp tepe noktası olarak alınıyorsa meyve gücü ezer geçer. :)
Meyve gücü için 8 dağ parçalayıp boksör gibi maça hazırlanmaya gerek yok.Bir dokunuşla askerliğini oyuncak olarak yapabilirsin. :)
 
Saf güç olarak Garp tepe noktası olarak alınıyorsa meyve gücü ezer geçer. :)
Meyve gücü için 8 dağ parçalayıp boksör gibi maça hazırlanmaya gerek yok.Bir dokunuşla askerliğini oyuncak olarak yapabilirsin. :)
İnsanlar herhangi bir yapıya göre kat kat dayanıklıyken. Saf gücü dediğin gibi değerlendirmek ne kadar doğru ? Bu arada Saf güç nedir ? Haki'de giriyor mu "Saf güç" kavramının içine ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık