Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Bunu önce artistlenip sonra bisentoyu kafasına yiyince yani 2 de değil tek yiyince yerde 'acıyor lanet olsun' diye yuvarlanıp WB ümüğünü sıkınca yapma babe bohunu yiyim yapma diyen adamın fanı söylüyor :D. Bu arada WB'nin en güçsüz hali yüzünün yarısı gitmiş ve vücudunda iki delik açılmışkenki haliydi yani Akainu ile vs attıktan sonra. En güçsüz hali demen tamamen saçmalık o haline.

Hayret, BB yerin dibine girip ortamdan mı kaybolmuştu Akainu gibi ? Ben öyle hatırlamıyorum, BB'nin silahını çekip WB'nin kafasına sıkarken hatırlıyorum halbuki. Güzel tek yemiş desene.
 
Bu adama niye Wb gibi en güçlü adam, insan denilmemiş de hava, kara ve denizdeki yaratıkları işin içine sokmuş? Ya da aynı unvan neden Wb için verilmedi? Yoksa Wb'den güçlü yaratıklar mı vardı Op evreninde? Var olduğunu varsayarsak, Kaido da en güçlü varlık ise Kaido>Wb olmuyor mu?

Ortadaki kelime oyununu görebiliyor musunuz? :S
Ben bu seride en guclu canlıların insanlar olduklarını düşünüyorum. En basitinden hayvan logiaya nasıl hasar versin? Akainu'nun içinden gecemeyecegi bir canli var mıdır?
 
Dediğin gibi olması için WB'nin unvani yaşlı iken alması lazim. Yaşlı WB de Kaido'dan güçsüz olduğu için biri en guclu canli diğeri en güçlü insan olur. Iyi de niye 70 yaşına kadar beklesinler ki WB'ye unvan vermek için :D Roger ile eşit dövüşen haline Roger olunce rakip kalmamis. O haline en unvani vermeleri en makulu değil mi? Ben en unvanının yıllardan beri olduğunu düşünüyorum. Ve basta söylediğimi hatırla. Mihawk'tan guclu oldun diye en güçlü kilic ustasi unvanini alamazsın. Gidip unvan sahibini yenmen lazim. Yani Kaido, WB'yi yenmiş olmalı ki en guclu canli- olsun. Yendiğine dair bilgi de yok. Oyle bir bilgi gelecegini de sanmam.
Cık anlaşameycez :) Neyse ben kaçtım. İlerde anlarız belki ne olduğunu :byee:
 
Senin görüşünün haklı olması için hükümetin en az Shanks gücünde adam yada adamlara sahip olması gerekiyor ki Dragon böyle adamlarla kapışarak sınırlarını zorlasın,güçlensin peki hükümette öyle biri var mıdır bana göre yok.Bu çok basit bir düşünce.Çok güçlü bir meyveye sahiptir falan ona bir şey diyemem.
Gerçekçi olmamız gerekirse şöyle bir durumda var,Dragon gibi birinin bulunduğu konumdan ötürü sürekli saklanması gerekiyor,gizli kalması güçlenmesinden daha önemli,birileriyle mücadele halinde olması Roger ve Garp gibi mesela çok düşük bi ihtimal yani hükümetin elinde çok güçlü adamlar var ve sürekli Dragon bu adamlara karşı mücadele veriyor bana pek olası bir tablo gibi görünmüyor,yeri yurdu bilinmiyor adamın sonuçta hem CP0 daha yeni yeni güçlenmeye başlamış istihbarat anlamında bize gösterilenlere göre konuşursak Dragon'un bireysel anlamda bi rakibi yok.Bence.
Akainu öyle gözüküyor gibi. Kafayı fazla bozmuştu MF'de hatırlarsan. Bu arada hacı Teach'te Marco ve grubunu yendi diye Yonkou oldu?
 

kör topal

Hayret, BB yerin dibine girip ortamdan mı kaybolmuştu Akainu gibi ? Ben öyle hatırlamıyorum, BB'nin silahını çekip WB'nin kafasına sıkarken hatırlıyorum halbuki. Güzel tek yemiş desene.
Adamları olmasa BB'nin kellesi giderdi. Sadece BB sıkmış gibi konuşuyorsun da WB zaten orada bilincini kaybetmişti BB sıkıyorken.
 
Yıllar sonra Oda açıklama yapar bu konu hakkında. " Ya o zamanlar ben Kaidou yu ileride en güçlü yaparım diye düşünmemiştim. Ama sonra en güçlü dediğimiz adam gitti öldü. Yeni bi en güçlüye ihtiyacımız vardı, Kaidou olsun dedik. Sonra dediler ki, yahu bu Kaidou taş gibi adam nasıl WB den güçsüz olur? Ben de dedim ki o bir yaratık insan değil. E ama yaratık da bir ins..." burada kesilmiş.
 
E.Oda çıkıp Sengoku'nun meyvesi Buddha'yı hayvan olarak göstermiş, Zoan kategorisine almış birisi, farklı bir algısı var adamın. Kaido'yu da farklı klasmana koymuş, insan olarak görmüyor.
 
Ben bu seride en guclu canlıların insanlar olduklarını düşünüyorum. En basitinden hayvan logiaya nasıl hasar versin? Akainu'nun içinden gecemeyecegi bir canli var mıdır?
Yaşayan tüm canlılarda var diye açıklıyordu sanki Ray-san. Nasıl ki bazı insanlar bilmeden haki kullanıyorsa başka canlılar da pek tabii kullanabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık