Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Garp'a göre korsanlar suçlu ama. Yani Ace de suçlu.
Zaten bu kadar kendi içinde bir savaş vermesi bu yüzden.

Dragon da normalde iyi biridir herhalde ama suçlu. Onu da kurtaramaz. Üzülür oğlu diye ama yapacak bir şey yok. Gidip suçlu birini kurtaramaz!

Ne yapmasını bekliyorsunuz ki ben anlamıyorum. :/ Gidip kurtaracak mıydı? Denizcilerin elinden bir korsanı? Hem de Denizcilerin kahramanıyken?
Tavrını koyup savaşa gitmeyeydi.
 
Sakazuki'nin Ohara konusunda yaptığı yanlıştır. Ama bana göre Kuzan daha kötü bir karar aldı orada. Robin'in kurtulmasını sağlamasıyla 1-2 gemi dolusu insanın boşuna ölmesine sebep olmuştur bence.
 
Akainu öyle bir görev adamıdır ki, o gün Kazan ın, Robin I bıraktığını görseydi daha o dakika öldürürdü Kazan ı
 
Söylediklerinde kurgudan kaynaklanan bi mantıksızlık var.Ace'nin Roger'in çocuğu olduğu biliniyor olsa neden ikide bir en büyük denizciler sizler olacaksınız desin.KK'nin soyunu denizci mi yapacaklar yani ?

@Alpamis Luffy yeni dünyaya girebilmek için gücünü yetersiz bulup eğitime giderken Ace Jimbei'yi dövüyor sen kalkıp hala hikaye anlatıyorsun.Ace Luffy'nin denize açıldığı zaman da denize açıldı iki karekterinde yeni dünyaya girerken ki güçlerini yan yana getirirsek biri tüm tayfasıyla Px almaya çalışırken diğer Jimbei ile dövüşüyor hangisinin daha güçlü olduğunu anlatmama gerek yoktur heralde.
Luffy Jinbei gibi birini yenebilmek için eğitimi almaya razı olmuyor önce bunu anlamak gerek bence. Jinbei'yi dediğin adamın gücünü Luffy eğitim almadan da aşabilirdi. Ama hakiyi öğrenmeden Amiral'leri yenmek ya da Yonkou'lara kafa tutmak hayal. Yoksa Yeni Dünya'da Luffy'den aşağı seviyede bir çok kişi var? Yahu Suleiman ile Apoo bile Yeni Dünyada. Çamur adam da yeni dünyada bizim Tayfa mı Yeni Dünya'ya giremiyecekti?

Ace'in 3 yıl fazlası var. Luffy 17 yaşında yola çıkıyor ve 6 ayda neler yaptığını biz biliyoruz. O 6 aylık süreçte hangi korsanın karşısına WB ve Teach gibi birisi çıkıyor? Yine Hangisinin karşısına 3 Amiral çıktı? Luffy'nin o 6 aylık süreçte yaptıkları ve başardıkları küçümsenecek bir şey değil. Ama bizimkisi zirve güçler ile erken karşı karşıya geldi. WB gibi bir efsanenin gücüne şahit oldu. 3 Amiralin gazabına maruz kaldı. Ace'i kaybetti. Sırf bu yüzden hayalini sorguladı. En güvendiği nakamaları yanında yoktu.

Ace Jinbei ile denk düşmüş. Abicim bir Logia'ya sahip olsaydı Luffy zaten bu zamana kadar Gl'de zorlanır mıydı sence? Meyve faktörünü çok iyi atlıyorsun? Ace bu 3 yıllık dilimin hangi zamanında Jinbei ile savaşmış bu bile belli değil.
 
Arka tarafta Nami-Robin'i askerler birbirine itip kakıyor, elbiselerini parçalıyor. Sanji ağır yaralı ve ölmek üzere ve Carrot-Zoro ikilisi kahramanca savaşıyor amiraller etraflarını sarmış. Akainu orada laf atacak ama Luffy kaçmaya devam edecek diyorsun yani, Luffy gözümde biter. Ha bu arada Usopp zaten kurtarmaya gelmez. Senaryoma takılma, sonuçta savaş meydanında iyi şeyler olmaz.
@Alpamis , Luffy böyle bir durumda kaçar mı sence?


2. paragraf sana değildi. Sende başta Ace'yi çok ezik yaptın. Wb iki h. haki falan öğretmemiş ki çocuk ne yapsın.:D
Luffy arkasında önemsediği biri kaldığı sürece hiçbir yerden kaçmaz. O durumda eğer ki bütün değer verdiği Nakamalarının hayatları güvendeyse onlar ile birlikte kaçardı. Tabi gücü yetmeyeceği için işte. Luffy'nin nasıl tepkiler verdiğini gördük Kizaru gelip bütün tayfayı katledeceği sırada. Bana niye soruyorsunuz ki? Yine Aokiji geldiği sırada gördük neler yaptığını. Tayfayı sağlama aldıracak şekilde Aokiji'ye bire bir düello edelim dedi. Oraları bir hatırlayın.
 
İlginç. Ace, babasına bile kızıyor kendisini kurtarmaya geldiği için hala Garp'tan lafı dönüyor. Kimse kimseyi yaptığı şeyden dolayı suçlamıyor oysa ki. Garp a kimse seçenek bırakmadı kimse bir kez olsun Garp ı düşünmedi ama bi tarafları yanan Garp'tan medet umdu. Roger gitti kafasına göre çocuk yaptı hem Garp a sorumluluk yükledi hem onun sebebine Rouge öldü. Dragon gitti devrimci oldu, anne de ortada yok luffy hem babasız hem annesiz kaldı. Sorumluluğu yine Garp a kaldı. İkisinin de büyümesi güçlenmesi için uğraştı onlara yol önerdi. Bütün ısrarlara rağmen adamlar gitti korsan oldu. Birisi gitti beyazsakal tayfasına girdi öteki hükümete savaş açtı. Tüm bunlar olurken bu adamı meslekten atmadılar ya o da bir şey. Garp a borcundan dolayı Kuzan öldürmeden bıraktı Luffy yi, Sonra Garp ın kendisi post enies lobby'de luffyleri bıraktı. Savaşta Ace I kurtarması için de yol açtı. Düşününce bu adam zaten denizcilere ihanet etmiş defalarca. Hayır ne yapsaydı Luffy ile Ace i alıp savaşsa mıydı Wb nin yanında. Cidden benim aklım almıyor şu meseleyi. Kim istemez la böyle dedeyi.
 
@RedTeroR

Bu arada Ace ölürken ki dediği şey de her şeyi kanıtlıyor. Tek pişmanlığım hayalini gerçekleştirebileceğini göremeyecek olmam diyor. Ace'de içten içe biliyor aslında Luffy'nin bu iradeye sahip olduğunu. Ace'i bu arada ezdiğimi de düşünmeyin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık