Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Sertlikle alakalıysa elmas sertliğine mi ulaştı bu kafes Zoro bizzat kendi diyor kesemeyeceği hiçbirşey olmadığını.Öyle olsa keserdi.Demek ki kuvvetli bir haki kesme gücünü engelliyor.Zoro kendi hakisiyle kılıcını yeterince sertleştirememiş demek ki.Mihawk olsa belki doğrudan kılıç sallasa kesebilirdi.O da hakisi daha fazlaysa.
Bir yanlışlık olmuyor. Her şeyi kesebilirim diyor ve ekliyor ama hakin benden yüksek olmadıkça. Hakin bende yüksek ise bir maddeyi haki ile kombinleyip kesemeyeceğim bir sertliğe getirebilirsin demek olmaz mı bu? Zaten bu sertleştirme mantığı maddeden maddeye değişiyor. Bunun en iyi örneğini Luffy'de gördük. Luffy'nin kafa yeri geldi mi Kılıçı kıracak kadar sert oluyor. Yeri geldi mi de esnek özellik sergileyecek sertlikte aynı bir kamyon tekeri gibi olabiliyor?

Yani Dof'un kafesinin sertliği 9 olsun Zoro 10 ile kessin Dof'un yüklediği azıcık haki ile bile Zoro onu aşamayacak duruma gelsin? Diğer taraftan Zoro'nun hakin benden yüksek olmalı lafı buraya cuk diye oturuyor. Hakin yüksek olmasa seni her türlü keserim. Çünkü vücudunu benim kesemeyeceğim kadar sert yapamazsına geliyor olay.

Tabi bunların hepsi senin düşüncen üzerinden yola çıkarak yapılabilecek çıkarımlardır. Yoksa ben kafese haki yüklediğini de düşünmüyorum.
 
Kimse kesmeye çalışmıyor onu resmen saçmalık hanı Zoro kesebilir demiyorum ama kimse bişey yapmaya çalışmadı iki kesmeye çalışın ardından ittirin.Oda'nın en feci sıvaması bence.
Meteor bile o kadar büyük bir hızla düşüyor hiçbir etkisi olmuyor.Kesilmesi çok doğal yine kesilsin ama o kadar kuvvetle gelen birşey kafesin tellerini en azından biraz yamultmalıydı.Göçertmeliydi içe doğru.Ancak böyle birşey olmuyor.Bunu da hakiden başka neye yorabiliriz bilen varsa söylesin yok yani başka bir olayı.
 
@gyjbsch

Luffy diyor ki herkesten herkesten güçlü olmalıyım. Ki arkadaşlarımı sevdiklerimi koruyabileyim. Ve özgürce dolaşabileyim. İşte bu kişi Denizlerde ki en özgür kişi Korsanlar Kralı.
 

karolla

Onun herkes farkinda da o guclu hakiye pek az aam sahip. Dof, elini koka yapip Lawin kılıcını tuttuğunda eli kanıyor. Vergo kolunu koka yapip kılıcını blokluyor Tashigi'nin, Luffy kilica kafa atıyor ama bir şeyi yok. Farkı anlatabildim mi? Dof'un bile kokasi Law'a yetmedi. Dof'un avantajı anormal sertliğe sahip ipleriydi. Ama Zoro'da bu sertlikte bir kılıç olduğunu sanmıyorum 1 ikincisi Dof kadar b.hakisi olduğunu da sanmıyorum. Evet b.hakisi ile korunup Law'u çerez gibi yiyecek adamlar var ama Zoro o adamlardan değil bence.
dof kadar haki sahibi olmasına gerek yok. smokanin hakisi bile yetiyor. ayrıca dof da lawin kılıcını kesemiyor. zoroda sertliği ile bilinen ryumanin kılıcı var. hayallerini yazıyorsun yıllardır yav :)
 
Sanji,Luffy'yi yener diyemezler çünkü Oda bu fırsatı vermiyor.
Oda Zoro Luffy'yi yener mi dedirtiyor? :( Zoro duysa gelir size seppuku yapın la der.
Fuji gibi gözlem hakisiyle övdüğümüz biri Zoro'nun potansiyelini,gücünü sezemiyor
Sizin k.haki Fujiden iyi desene.
peki neden Fuji gibi biri Zoro'yu tartamadı?Cevap belli aslında.Kafa dede bile Zoro'nun gücüne rağmen tevazu sahibi olduğunu söylüyor,size göre bu konular tartışılamaz değil mi?
Tevazu sahibi olunca k.hakiye karşı bağışıklık oluyor zaten. Bi alüminyum folyo bi de tevazuluk ikisi olsun sonra k.haki falan hikaye anlamaz kimse gücünü.
Bence sen nicki de 1000>2000 yap. :/
Onlar bu sefer ironiyi anlamayıp 4 işlemle savunmaya kalkarlar fikirlerini. :)
Karolla'nın trolü mü başarılıydı yoksa bizim forum mu çok sazan, karar veremedim. :(
İlk bizim Zorinin işiydi oradan yürüdü. Köftehor bombayı bıraktı gitti.
 
Meteor bile o kadar büyük bir hızla düşüyor hiçbir etkisi olmuyor.Kesilmesi çok doğal yine kesilsin ama o kadar kuvvetle gelen birşey kafesin tellerini en azından biraz yamultmalıydı.Göçertmeliydi içe doğru.Ancak böyle birşey olmuyor.Bunu da hakiden başka neye yorabiliriz bilen varsa söylesin yok yani başka bir olayı.
Söylüyorum ya sıvadı işte :) Zaten bütün arc resmen mıcmadı mı ? Hakisi üstün olur herşeye kabulum zaten bence Dof Amiral seviyesi adam ama kalkıp bir kişi bile kesmeye çalışmaz mı yok kimse bişey yapmıyor tüm siviller ölecek Amiral bile bişey yapmıyor giddip ittirmeye katılıyor.
 

karolla

Zoro 9 dağ ve denizde kesemeyeceği hiçbirşey olmadığını söylüyor.Ayrıca hakin benden yüksek değilse herşeyi keserim gibisinden bir laf söylüyor.Sonra da kuş kafesini kesmeyi bırak durduramıyor bile.

Demek kafeste haki var ve Zoro'nun hakisinden de fazla.Bug falan diyorsunuz da başka bir olasılık var mı ?
Varsa dinlemek isterim.Kafeste haki olduğu çok bariz bence.O hakiden fazla hakin varsa kırar yada kesersin kafesi.Ama kimse yapamadı işte.
kafeste madem haki vardı kafes neden zoronun kılıcını kesemedi?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık