Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 824: Küçük Korsan Oyunları

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 159 76.8%
  • İyi

    Kullanılan: 39 18.8%
  • Orta

    Kullanılan: 4 1.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 1 0.5%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.9%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Raiden

Yahu Luffy' nin Kaido' yu yenebilecek olması Teach' i ya da bir başka Yonkou'yu rahat yenebileceğini mi gösteriyor? Neden olaya öyle bakılıyor? Dressrosa'da da bir sürü kişi vardı. Herkes ben alacağım diyordu Dof'u? Kyross'da diyordu Cavendish'de? Eeee ne oldu kim savaştı Dof ile? Bakış açınız yanlış. Çünkü OP'ta vs'lerde meyve güçlerininde önemli rolü var. Luffy Kaido'yu çok çok zorlanarak alabilir. Kaido'yu aldı diye sonra ki rakiplerini kolay aşacak diye bir şey yok. Ya da aştı diyemeyiz. Öyle bir şey olsa bir Yonkou yenince direk üstünlüğünü kanıtlamış olurdu zaten? Ama ne diyor Luffy hepsini indireceğim. Zaten Luffy bir Yonkou'yu yenince onların ligine erişmiş olduğunu kanıtlayacak. Yani isminin bir ağırlığı olacak. Birisi ona karşı bir iş yaparken durup düşünecek.
Eğer kendilerini aşacak olsalardı bu kadar adam toplanmazdı. Mangaka bunları boşuna toplamaz. Adamın tarzı bu çözdük adamı artık. :D
Dressrosa'da Dof'un adamlarının çoğunu diğer kişiler aldı.

Doflamingo ile 1 vs 1 yapmadı Law karıştı. Olsa olsa benzeri olur Kaido'da. Doflamingo'yu zor yenen adam Kaido'yu nasıl yenecek 1 vs 1'de?
Kaido ezikliyordu Dof'u.

Kaido= En güçlü yaratık, varlık. Luffy bunu tek yenerse iş biter. Seri biter. Zirveye ulaşmış olur.

Ne hikaye akışı ne de Luffy'nin ve diğerlerinin güç seviyesi 1 vs 1'i göstermiyor bize. Mangaka müttefiklerle kurulan arcta tayfayı zirveye çıkarmaz.

Luffy'nin ilk amiral gücünde biriyle ile kendini sınaması gerekiyor. Bir o tarz adamın karşında galibiyet alsın sonra Yonkou'yu düşünürüz.
 

Roronoa Zoro

Buda Küçük Korsan oyunu değil.

Shanks'a saldırsa öldürürlerdi Kid'i büyük ihtimalle, Kaido'nun ruh hali sürekli değişken olduğu için yırtmıştır büyük ihtimalle :D

Ağzının payını alıp akıllandı bence. O durumda plan, hedef mi kalır?
Sanmıyorum akıllanacağını, dikine gitmeye devam ettiği için o hücrededir.

Sanji artık dövüşte ellerini kullanacak sanırım
Neden ki?
 
Buda Küçük Korsan oyunu değil.

Şu ilk bölümler ne güzelmiş. Savaş çocuk oyunu değil diyerek adamı öldürüyorlar. Kollar gidiyor, canavarlar adam yiyor ciddiyet var ciddiyet. Ama şimdi olsa o adam ölmez imana gelir. Shanks'ın tayfaya katılır.

Umarım Kaido ile şu seri daha çok korsan serisine benzer. Çocuk oyunları biter. Süper Mario evine döner. Kaido bunlara gerçek bir korsan göstersin. Bu bölüm bana umut verdi. Adamına bile acımayan, oden seven Kaido sempatimi kazandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık