Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Noblesse - Awakening
Ya! :/ Noblesse yazısını görünce direk tıkladım bir ümitle belki serisi başlamıştır diye. Ova imiş, yine de gerçekten güzel olmuş. Seiyu'lar cuk oturmuş, olması gerektiği gibi olmuş yani. Çizimler çok hoştu. Tr altyazı vasat olduğundan İng altyazılı izledim daha iyi oldu. Türkanime'de başka çeviri bulamadım, oradan izleyecekler mümkünse İng altyazı izlesin onun yerine. Çok iyiydi ya. :( Rai ve Frankenstein'ı özlemişim.
Divxplanet'te thiefpliskin'in alt yazısı güzel.
 
Gintama 210-214

Serinin normal düzeninde giderken nasıl bir anda dram ve aksiyonun dibine vurduğunu, sonra da nasıl bir şey olmamış gibi tekrar normal seyrine döndüğünü hala anlayamadım. Normal düzenini daha çok seviyorum; fakat ne bileyim, yine de garip geliyor. Kabukichi Four Devas gibi bir arcdan sonra nasıl hemen komedi kısmına geçiş yapılır ki? Gerçi Gintama'nın olayı da bu sanırım.
 
2. sezon renkli renkli karakterler giriyor. O çinli hatun falan bunların peşine düşüyor ya :D

Başlamışken Jojoya da giydireyim biraz.
Yahu niye yeni gelen Jojoyu övmek için eskisini eziyorlar ki? Jotaroyu kötü çocuk imajına sıkıştıracaz diye bizim yaşlı jojoya doğru düzgün stand bile verilmemiş. Bari öleydi adamda en azından iyi bir imajla kalsaydı aklımızda. Gerçi yetenekler falan güzel. Mantığını açıklamamış olması biraz sıkıntılı gelse de üstüne düşününce güzel şeyler çıkıyor. Mesela araba gemi gibi bir şey yapacaksanız bir sandal gibi temele ihtiyacınız var. Açıklanmıyor ama o kadarını çıkartıyorsunuz yani. Çizimlerine alışamam diyordum başlarken hep ama sonra bu eski anime senaryoların çekiciliğimi desem nedendir bilinmez kaptırdım geldim stardust 2. sezona kadar
Stardust 2. Sezon 1. stardust sezonundan çok daha iyi, yeni başlayan part 4'de çok fena. Elemanın bir stand'ı var...

Ayrıca en çok övülen 7. Partı şimdiden merak ediyorum, myanimelistte en iyi mangalar sıralamasında 7. sırada, bu 7. part.
 
boku no hero academia beklediğimden daha yavaş başladı. Acaba 2. sezonun çıkacağına olan inançlarından mı? Yoksa ilk sezon manga 58 e kadar olup gerisi için manga birikmesini mi bekleyecekler?
 
Steins Gate i bir günde bitirdim. Harbiden sağlam seriymiş.
İlk 4-5 bölüm bişey anlamadım birazda sıkıldım. Birazda değişikti fazla müzik falan olmadığı için alışamamıştım.
12. Bölüme kadar iyi eğlencelik falan gidiyordu.
Sonra 12-22 arası o neydi abi ya. Yemin ediyorum Okarin ( çılgın bilim adamı diye aklımda kalacak :) ) yerine ben yoruldum fena oldum. Kanser eder o bölümler adamı. Dram üst üste yıkımlar falan valla kötüydü.
Son iki bölüm saymıyorum biraz sevindirdi garibimi.

Bu arada Steins Gate in devamı var mı yoksa seri komple bitti mi ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık