Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 822: Filden İniş

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes luffy BM ı indiremez diye tutturmuş. Niye olmasın diyorum. Luffy bu, gittiği heryerden savaşarak dönmüş bir adam. Herkes yonko ya karışmaz diye bekliyor ama luffy ne zaman ondan beklenileni yaptı ki? Ben söyleyeyim hiçbir zaman. Bu ekibin yonko indiremiyecegi görüşüne de katılmıyorum. Bir kere jinbei yi kesin bekliyorum. Heryerden müttefik damlıyor jinbei bir yerden dahil olacaktır hikayeye. Vinsmokeları bi şekilde müttefik edersek ne olur peki. Ben söyleyim baya yonko indirecek güce yaklaşırız. e sanji zaten orda. bonney bile müttefikimiz olabilir. Neden olmasın frenler patladı bi kere! her ihtimal bunlar.
BM luffy e aşık ta olabilir. Roger e aşıktı zamanında da luffy ona benziyor diye arkadaş olabilir. Dünyanın binbir türlü hali var.
 
Mom düşecek bence. Şimdi Luffy eksik tayfayla gidiyor görünüyor ama olaylar yine sadece Luffy+3 tayfa üyesi ile olmayacak hatta Sanji ile birlikte 4. Muhtemelen olaylara Croco, Marco gibi adamlar dahil olacaktır. Marco'yu Kaidou'ya saklayacaklarını sanmıyorum.

Hem Vinsmoke ne ayak? bilmiyoruz. Belki de zorunlu bir ilişki de olabilir. Farklı güçler ortaya çıkacak, hem belki de Mihawk ve Jinbei bu arcta bizimkilere bir şekilde faydası da olabilir.
Onlar dahil olabilir. Onlar olmasa başkaları olabilir, yeni müttefikler kazanılması çok olası. Ancak olay bu değil. Neticede tayfanin yarısı yok. Diğer yarisinin bu büyük ışte yer alması üstüne Kaido ardında rol almaları fazla olur. Dof nere Mom nere. Vinsmoke daha makul olur o acidan. Bir yonko ekibi gücüne sahip olduklarını hiç sanmam onların. Basamak olarak iyi olurlar diye düşünüyorum.

Evet daha bilmiyoruz bunlar ne ayak. Ama tahmin ediyoruz zaten. Ben basamak basamak gittiğini düşündüğüm için böyle bir çıkarım yaptım.
Vinsmoke vs Luffy olacaksa Big Mom ile vs atacak birilerinin olması gerekiyor. Yani ne bileyim ekstra bir güç. Binlerce adam bu vs olurken boş oturmaz herhalde. Tüm Yonkou adamlarını tutacak, tüm müttefikleri tutacak güç ne olabilir?
Tahmin edemeyeceğimiz bir şeyler olacak bence.

Kaido'yu ben de tek almasını isterim fakat hazırlanan kurgu sanki bunu pek göstermiyor. Çok fazla güçlü adam var müttefik olarak. Marco, Jozu, Kid, Law, Drake, Jinbei, Killer vs.
Zaten baştan Zoro Shogun ile eşleşiyor. 3 Yıkımcı başkalarına kalacak gibi. Birini Marco alır herhalde. Jack'i de Neko ve Inu alır bence. Mangaka intikamı aldırır ikisini birlikte dövüştürerek.
Son yıkımcı da bence Sanji'ye kalmaz bu kadar güçlü adam varken.
Valla adamlar suikastci. Biri Mom'in başını almalarinı istese red ederler mi? Muttefik oluyoruz ayagina Mom'i arkadan picaklayabilirler belki. Gerek tayfanin yarısının olmaması gerek Kaido'nun ve Teach'in inmesinde de bizim tayfanin is yapacak olması nedeniyle bence Mom inmeyecek inse bile Lufy'nin parmağı olmayacak diye düşünüyorum. Üç yonkoda da iş yapmaları hoş olmaz benim açımdan.

Marco'nun ne alemde olduğu belli değil. Jinbei yonkoyu anca gidiklar. Killer da gene meçhul. Kesin müttefik saymak zor. Zaten salt shogun mu var? Adamı yok mu bu herifin? Kendisi amiral seviyesi olsa adamlari da ayni dogrultuda cok saglam cikabilir. Müttefikleri onun ve adamlarinin üstüne salarsin olur biter. Mesela Marco'ya birakirsin shogunu. Zoro'ya bırakmak pek mantıklı gelmedi bana. Çünkü amiral seviyesi olması muhtemel bir adam. Zoro bu seviye adamı alamaz. Anda seri sonuna doğru bu seviye adamı alır diye düşünüyorum. Shiryu olabilir veya direk amirallerden biri olabilir.

Jack'i öldü s9aydim ben açıkçası. Iki yikimciyi da bizimkilere bıraktım.
 
Tayfa tam tekmil bi adada buluşmadıktan sonra yonkoyu unutun beyler ve bayanlar :)
Bir taraftan sana katiliyorum diğer taraftan ise tayfa tam olmadan yonkou indirilebileceğini düşünüyorum.
Tayfa'nin yarisi gitti eğer Marco,Jozu,Vista,Croco,İnu,Neko, Olası Vinsmoke,Tümen komutanlari gelirse çok rahat indirirler bence.
Tamam Law ve Zoro olmadan zor görünüyor fakat olmaz da diyemeyiz :)
 
doff arc bossu, yonko adamları arc bosu değil o yüzden jackle aynı kaderi paylaşırlar :)
Evet hiç bir yonkou adamına Dof kadar uğraşmayacaklar,bu da Dofun önemini ve gücünü gösteriyor aslında.

Ama Jack gibi aradan çıkartılmalarıda hoş olmaz bence,tam güçlerini de görmek isterim.
 
Bir taraftan sana katiliyorum diğer taraftan ise tayfa tam olmadan yonkou indirilebileceğini düşünüyorum.
Tayfa'nin yarisi gitti eğer Marco,Jozu,Vista,Croco,İnu,Neko, Olası Vinsmoke,Tümen komutanlari gelirse çok rahat indirirler bence.
Tamam Law ve Zoro olmadan zor görünüyor fakat olmaz da diyemeyiz :)
Dof başka yonko başka.Bi yonkonun inmesi daha büyük olay kuşkusuz.Bunda hemfikiriz.Üstelik Marcoların geleceği kesin değil.İnu zouda,Neko Marcoyu aramaya gitti zaten.

-Neko Marco'yu buldu diyelim.Buluşma yeri Wano.Wanoya gider Marco herhalde.
-Inuda keza Wanoya gidecek.
-Luffyler 6 kişi.Sonra olacaklar 600 kişi.Ama bence yinede Bm inmeyecek.Çünkü dediğin gibi Zoro yok,Law yok

+ olarak şu da var ki ortada bi hazırlık yok.E. Oda büyük arclar öncesi ön hazırlık yapmıştır her zaman.Mesela Dof öncesi Punk Hazard,Lucci öncesi,Water 7,Mf öncesi Id,Croco öncesi kaç ada gezildi.Ama Big Mom??? Yok. Mesela Kaido'ya yol yapılıyor şu an.İneceği belli gibi.Dof'u indirdiler,smile üretimini durdurdular,Kaido Wanoya işkence etmiş,samuray kovalıyor durmadan.Luffy-Law ona bilendi.Kaido tarafı nova dolu.Novalar şu an potansiyel Luffynin yanında savaşacak adamlar.Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım :/
 
Vinsmoke ailesinin gücünü bir şekilde göstermek isteyecek Oda ve buda bana göre düğünde olacak. Şimdi aynı tarafta olurlarsa çok güçlü olurlar. Kimsenin gücü yetmez. O yüzden bir şekilde düşman olacaklar. Luffyde BM ile birlik olursa vinsmoke çok güçsüz kalır. O halde Luffy Vinsmoke ailesine yardım edecek BMyi indirirken. Bence iyi bi olasılık bu. Baska bi olasılık Kaido düğünü basacak Vinsmoke ailesi BMye ihanet edecek Luffy BM ile beraber bir kaç müttefik daha olabilir. Vinsmoke ve Kaido'yu indirecek. Başka ne olabilir düşüncelerinizi paylasirsaniz iyi olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık