Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Seri İçinde Çıkabilecek Şeytan Meyveleri

Paramecia türü olarak Sakız meyvesi olabilir. Luffy'nin meyvesi gibi esneyebilir ama aynı zamanda yapışkandır. Düz yapılan tüm saldırıları etkisiz kılabilir. Sakızı ile rakiplerini oldukları yere yapıştırıp hapsedebilir. Vücutlarının tamamını sakızla kaplayıp oksijensizlikten öldürebilir. Kendisine yapılan saldırıları sakızın esnekliği ile darbenin şiddetini soğurup daha şiddetli bir güç olarak geri uygulayabilir. Böyle bir meyve sağlam bir denizciye yakışır doğrusu. :rolleyes:
Ame Ame no Mi gibi olmuş bu biraz :)..
 
Mistik Zoan Hito Hito No Mi : Model Vampir

Güçler :
Bu meyve yiyen kişi vampir olur normal dönüşümü ise Dev bir yarasa adamdır. Yarasa özelliğinin farkı uçma yeteneği de verir. Ek olarak normalden farkı kan ile beslenmez. Süt ile beslenir ( Saldırgan olmasın ) Isırdığı kişiler 10 Dakika boyunca kontrolü altındadır onların gördüğü her şeyi kendi gözüyle de görür. Çok hızlı bir şekilde yaraları gücüne oranla iyileşir. Isırdığı kişilere ilizyon gösterebilir. Bir kişi yalan söylerse kan atışlarından anlayabilir. Kamufle yeteneği ile gölgelerin içinde saklanıp kişileri fark etmeden takip edebilir. Gündüze oranla gece ise gözler kırmızı olur ve gücü daha fazla artar. İnsan üstü duyma görme gibi şeyleri saymıyorum bile Telepati yeteneği ile arkadaşlarıyla konuşabilir.( Hadi burası çok abartı oldu )
Forsquare'den yer bildirimi yapmadığı kalmış bi tek :D

Vrak Vrak No Mi :D (Japonca yok olsun o kadar)

Dil zehirli zaten ve yeterince uzun,kamuflaj yeteneği var,bacaklar aşırı kuvvetli,her zemine yapışabilir,diğer meyvelerin aksine tuzlu su da hayattakalabilir ama kaskatı kesildiği için hareket edemez

Bana kalırsa güzel meyve olur bi de 2 çeşit haki buna oh!
 
bakteri meyvesi çıkabilir.her çeşit mikrobu içinde barındıran birşey.tahminimce kullanıcısıda çok mikrop bir adam olur.
 

Hiken No Ace

Uzun zamandır foruma uğramıyordum bu konuyu okurken aklıma böcek meyvesi geldi. (Varsa kusruma bakmayın hatırlayamadım.) Paramecia türü bir meyve ve yiyen kişi her türlü böceği kendi yanında kullanabilme özelliğine sahip olacak. Narutodaki Shino tarzı birşey ama böcekler vücudunda yaşamıycak ve onları oluşturmuycak çağıracak. Böylelikle de meyvenin gücünü kısmış olduk.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık