Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818: Balinanın İçinde

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama Erkan'ım BB, WB'nin ölüsünü öldürdü :D

+ senin v-team marco facebook hesabın bende ekli ama kullanmıyon galiba sileyim mi onu?
Aynı WB yumruğu ile Akainu'yu bayıltıyor ve Sengoku halen bu kadar güçlü mü diyorsa, o halde o adamın ölüsü bile Amiral gücünde oluyor. ;)

Ben Face kullanmıyorum zaten.

@Monkey D. Luffy
En başta yol vermelerini anlamıyorum. Tabi ki Teach güçlü adamları hayvan ama daha Aokiji falan ortada yokken adamlarıyla bir bütün değilken ezmeleri lazımdı.
Hadi Shanks dürüst adam veya Kaido manyak ama Mom, Teach'in önünü kesse ve ya bana katılacaksınız ya da size yazık olacak dese büyük sıkıntı. İD'den gelenlerde büyük bir bağlılık yok, taraf değiştirebilirler. Mom'un istihbaratlar fena çalışıyor.
Yol vermiyorlar zaten, Teach başta gereksiz dövüşlere girmiyor, gücüne göre rahatça yeneceği düşmanlar seçiyor, Vergo, Law ayarı, en fazla Doflamingo ayarı rakipleri yenerek yoluna devam etmiştir. Diğerleride bununla ilgilenmiyorlar zaten, sabah akşam Teach'in peşinden koşacak halleri yok, denk gelseler bile Teach geri çekilmiştir, en sonunda yeterli şekilde deprem meyvesi, ve karanlık meyvesinde ustalaşınca da o seviyeye gelmiştir.
 

karolla

@Erkan12 Akainu da pek iyi sayılmazdı o sırada. Yaralanmasa da yorulmuştu baya. Ayrıca WB ölüsü ile Ace'i indirmiş BB'yi indirdi. Adamın ölüsü en kötü BB seviyesi schibukaiden daha güçlü denebilir.
 
Luffy için one piece i bulmak, korsanlar kralı olmak dünyanın en özgür kişisi olmak anlamına geliyor. Luffy için ifade ettiği anlam bu kral olmanın. Diğerleri de pekala kral olmak isteyebilir. Sadece kral olduğunda ulaşabileceğini düşündüğü şeyler vardır, dolayısıyla da bu istekleri normaldir. Her gelen kitabeleri okuyacak tarihi sırtlayacak dünyaya savaş açacak değil ki. Luffy ye şimdi sorsan kral olduktan sonra Shanks gibi gezmek istediğini söyler. Ortada bir macera var ve herkes bunun sonucu görmek istiyor. Bu kadar nettir bu olay.
Helal olsun. Katılıyorum. Hepsi istiyor olabilir. Fakat istedikleri sebepleri farklı.

@Monkey D. Luffy
En başta yol vermelerini anlamıyorum. Tabi ki Teach güçlü adamları hayvan ama daha Aokiji falan ortada yokken adamlarıyla bir bütün değilken ezmeleri lazımdı.
Hadi Shanks dürüst adam veya Kaido manyak ama Mom, Teach'in önünü kesse ve ya bana katılacaksınız ya da size yazık olacak dese büyük sıkıntı. İD'den gelenlerde büyük bir bağlılık yok, taraf değiştirebilirler. Mom'un istihbaratlar fena çalışıyor.
Kaido tüm ordusunu toplayıp harekete geçse dünya duyar bunu. Rakibi de güçlü. Yense bile hasar alacak.
BM gelir. Denizciler gelir. Bu duyumu duyduklarında zayıf olanları indirirler.

Shanks akıllı adam gitse BM'ye gidip indirelim Teach'i dese BM der ki sen kimsin kozooooo bana akıl veriyorsun. Çek git başımdan.
Böyle şeyler var işte o yüzden bir şey yapmamaları normal.

Bir de kendi dertleri var. Teach onlara bulaşmadığı için takmamamışlardır. Teach gidip BM'nin şeker fabrikasını bombalasa 1 ay şeker yemesine engel olsa gider dalar BM. Bir şey yapmazsa dokunmaz.

Bana böyle olmuştur gibi geliyor.
 
Şimdi aradan kaç gün geçti bu Burgess Teache gel dedi Dragonun oradayım bu Teach nerede?
Burgess eğer gerçekten Dragonun adadaysa hala fark edemediler mi bunu ?
 
Bu 4. kitabe Mihawkta çıkmasın. Shankstan almıştır. Shanks da sende de gelecek var delikanlı başka şapka kalmadı bari kitabeyi vereyim demiştir.
Kaido şu ana kadar gördüklerimiz arasında en fazla plan ve silaha sahip adam ve büyük bir savaşın peşinde. One Piece i o savaşta faydası olsun diye de isteyebilir. E One Piece onun olursa zaten kk olacak. Yani farzedelimki derdi kk olmak değil -ki sanmıyorum- yapmaya çalıştıkları onu bu yola götürüyor ve Luffyye yine engel teşkil ediyor. Yani kk olmak zaten kıdem vs işi değil. Zamanında halk Rogera dedi şimdi de onun hazinesini bulan kk olacak diyor Op alemi. Kaido da bunun peşindeyse ki son bölümle netleşti adam rafteli arıyor o zaman direkt olarak bir adaydır krallık için.
 
Luffy nasıl eti çok seviyorsa Big Mom ve Kaidou'nun da böyle öne çıkan sevdikleri bir şey de olacaktır tabi. Çünkü Oda karakterleri böyle tasarlıyor. Hala şu son bölümden sonra Kaidou ya da Big Mom One Piece'i umursamıyor falan demek saçma.

Bir tek Shanks istisna, o da bir görevi olduğu için.
 
Benim şahsi fikrim odenin yabana atılacak biri olmadığı yönünde.Türkçesini okuduğumda da düşündüğüm odenin rogerin tayfasından olduğu fakat tayfaya raftele gecerken veya 1 tık öncesinde katıldığı yönünde.Keza Reylinin söylemlerini de baz almak gerek.Ne diyor biz oharalılar gibi değildik yazıtları okuyamazdık roger herşeyin sesini duymasıyla özetliyordu.Hatırlarsak crocosta rogerin hastalığı nüksedince tayfaya katılıyordu yolculuğu tamamlayabilmek adına.Odenin hem kaido ile hemde şogunla çarpıştığını düşünüyorum tabi bi roger değildir ama reylidende güçsüz değildir ya aynı yada bir tık üstü kanaatindeyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık