Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818: Balinanın İçinde

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada manyak bir Teori aklıma geldi yazmazsam olmaz :D
Bu bölüm 4 tane road phonegf'in raftelin yolunu gösterdiğini öğrendik.
teori şu Grand line + Red line ve Balık adam adasının Luffy tarafından gelecekte yokedilecek olması.
ve gene yol bulununca Raftelin denizden yükseleceği.

Der kaçarım :ehe:
 
Luffy'de utandı lan :D
Luffyy kral yaa :D

İleriki bölümde Sanji meselesi konuşulur herhalde.La KK olacak tayfanın en önemli adamlarından biri yok.

Bu arada Zou gerçeknten en sevdiğim arclarndan biri oldu la.Jack,Sanji,Kaido,Bege,Mom,Oden,Momo,Neko.Bir sürü yeni gizem eklenmesinin yanında bi sürüde yeni şey öğrendik :) Sevdim Zouyu.
 
Kaido bildiğin yeni dünyaya ızdırap oldu birinin artık bu zülme dur demesi gerek. O 3 maraba süper nova gebermediyse rövanş için güzel bir ittifak kurulabilir.
2 yonkou birbirine girse ne bomba olur. Daha sonra savaşa dahil olan ittifaklar süpernovalar , devrimciler , amiraller , intikam için kavrulan eski wb'ci gençlik , weeble falan. Kan ve vahşet görmek istiyoruz. Gerçekten Kaido'nun istediği savaş Marinefordu gölgede bırakıcak.

Schi sistemini bitirmek isteyen bir Amiral.
Devrimci üssüne yol alan bir Yonkou tayfası
Yonkou ile savaş meydanında olan 3 süper maraba.
Ortalıkta gezinip ayak bastığı yere ızdırap olan amiral kolu alan bir weeble.
sanji'nin sapık suikastci ailesi.
wg ile ters düşen Akainu

serinin gidişatı gizemlerle doldu bu bölümdekilerde tuzu biberi oldu bir gizemi açıklamadan 2 tane gizem çıkıyor ortaya
 

Magmabrat

Efsane bir sayıydı.Zou archı şimdiden Dressorayı geçti bence.Bir an için mutlu oldum aha dedim sonunda One Piece ile ilgili en önemli bilgi bir yandandan üzüldüm sona mı geliyoruz acaba diye.Ben en az 10 yıl daha sürer ölmeden serinin sonunu göremezsem gözüm açık giderim diyodum ama bitmesini hiç istemediğimi farkettim :ühü::ühü::ühü::ühü::ühü:
 
Efsane bir bölümdü. Oda'nın bir bolumde bu kadar sey açıklaması şaşırttı doğrusu.
3 yazıtın yeri biliniyor. Birini Big Mom birini Kaido almış. Digeri de minklerde. Kayıp olansa kutsal ejderlerdedir bence. Onların da bir şekilde savaşa dahil olması lazım. Bence onlarda Raftel'in yerini bilmiyor ve arıyorlar.
Taşların kimin tarafından yapıldıklarını da öğrenmiş olduk. Roger'ın tayfasinda bu klandan biri varmis; Momonosuke'nin babası Oden. Bu bizim tayfada da aynı klandan biri olacağını düşünmek için iyi bir neden. Momo tayfaya gelebilir ve raftelde ise yarayabilir.
Yalnız tüm bunları dinlerken Law da ordaydı ve bir sey söylemedi. Korsanlar kraı olmak için gereken cok önemli bir bilgi öğrendiler ama law pek oralı olmadı sanki.

Bölümün en güldüğüm yeri ise Usopp'un sinsice korsanlar kralı olma planı ve Luffy'nin tepkisi :D

Ve Robin sen ne iyi bir insansın :utan:
 

Kaptan Usopp-sama

Haftaya da kaido ve novalarin savaşı ya da big mom sanji Vinsmoke olayları anlatilirsa demekki Oda ölümü görmüş olabilir :D
 
4.poneglyph
1.Hükümet (Kutsal Ejderler)
2.Teach
3.Shanks
4.Dragon
Bana Dragon gibime geliyor zaten Robini çok merak ettiğinden belliydi.
 
4. Kitabenin hükümette olması güzel olur ama Wb nin sözlerine ters duruyor bu. Zira Wb nin söylediği biri hazineyi bulduğunda yüzlerce yıllık tarihin yükünü sırtına alacak ve dünya ters yüz olacak minvalindeydi. Yani Rio okunduktan sonra savaş olacaktır ki böylesi daha güzel olur. Öbür türlü ya çalmaları gerekir ya bir başkasının içerden destek olmasıyla olur ki bu iki ihtimal de oldukça aykırı olur seriye. Shanks'ın şu ana kadar bariz bir rolü olmadı ama kitabenin onda olmasını gerektirmez bu. Linlin ile Kaidou'da var madem diğeri de savaşla alınacaktır. Çünkü en fazla bir tane kıyak geçebilirsin. Sonuncunun son halkada teachte olacağını düşünüyorum. Teach one piecei bulmadan önceki son büyük düşman diye düşünüyorum. Muhtemelen savaş bundan sebep olmayacak hatta haberleri bile olmayacak belki ama savaşın sonunda elde edeceklerini düşünüyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık