Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818: Balinanın İçinde

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

catastrophe

Demek Kaido bu yüzden momonun peşindeymis.Eger Sirri ogrenmek istiyorsa bunu da Oden konusturarak yapacaksa neden Oden' öldürsun.Momo'nun da sirri bildiğini biliyor olabilir.

Roger tayfasi ole birlikte Raftel'e gittiyse tum tayfa Raftel'in yerini biliyor demektir.Buna rayleigh, shanks ve buggy de dahil.Ancak simdiye kadar Raftel'i bugünkü ogrendiklerimizden daha farklı gostermemismiydi oda shanks ve rayleighin konusmalarinda.Biraz sivamis gibi geldi bana oda.
 
Ha şöyle aç biraz seriyi bitiremeden kepecen yoksa oda
çok kötüye basanlara ne dokundu ki kitabelerin sayısını falan mı beğenmediniz 5 tane mi istiyodunuz anlamaya çalışmak zor..
 
Hem de birden pırtladı,Kozuki hanesi ile genetik bir bağı olması gerekmez miydi ?
Gerekmez. Ohara'da öğrenmiş zaten. Oradaki tüm bilginler bu yazıyı okuyabiliyordu. O yüzden adadan kimsenin sağ çıkmasına izin vermediler. Onlardan hariç okuyabilen birileri olmadığını düşünmüşlerdir muhtemelen. Neyse, en azından artık tayfada yer kaplamayacak.
 
Rafteil eski d. krallığıdır. Eski krallıkta teknojik olarak ileride ve rafteilde bir sürü silah vardır. O yüzdeb rafteili bulan dünyayı yönetir. Belki antik silahlar çok daha fazladır ve rafteildedir.
 
Bölüm daha ilk sayfalardan sardı kendini. Luffy'nin tepkisi ayrıydı.:D Neyy dört tane mi raftel var? :D Taşlarla ilgili verilen bilgilerde hedefler resmen belirtilmiş oldu. Luffy ee taşları alması kolaymış diyor.:D Bu adamı seviyorum. Kitabelerin kopyası denmiş. Luffy bu şekilde bilgileri çalmaz. Diğer taraftan bu işe de yaramayacaktır. Bunun bir Yani üzerindeki bilgileri çalma işi yaş. Luffy'nin dedikler gerçekleşecek. Yonkou ile kapışacaklar.
 
Roger a saygım daha da arttı.Adamlar tek gemi bir başlarına her şeyi yapmışlar.Tabi mangaka biraz torpil verdi ona da yolu bilen gemisindeydi gibisinden.Ama olsun tek başına yapmakla ''herkesi yanına çekme gücü'' gibi saçma bişi olmadan yapmak farklı bişi.
 
Şimdi bu Raftel dört adanın ortasında yani çakıştığı noktada değil mi ama son ada demek ki raftel değil yani o şekil oluyor yanlış mıyım ?
Diğer adalar bulunuyor ama raftel bir türlü bulunmuyor yani bir nevi bu ada gizli,deniz altında veya farklı bir gökyüzü adası olma ihtimalleri var.
Anlamadığım nokta bu hükümet eskiden çok büyük gavatlık yapmış bu D'lere baksana demek ki raftel'de öğrenilmemesi gereken çok önemli bir şey var.
Luffy öldürdü beni adam diyor 4 taş var Luffy diyor 4 tane mi raftel var. Usopp'un luffyi tokatlaması da iyiydi adam sözünü bitirsin diyor :D
Vay be bir tane daha Raftelci çıktı görüyon mu sen şu işi Kitabeleri yapanlarda Momo'nun dedeleriymiş.
Lan ne oluyor bu Oda ölecek heralde çabucak açıklamaya başladı herşeyi :D
 
Roger a saygım daha da arttı.Adamlar tek gemi bir başlarına her şeyi yapmışlar.Tabi mangaka biraz torpil verdi ona da yolu bilen gemisindeydi gibisinden.Ama olsun tek başına yapmakla ''herkesi yanına çekme gücü'' gibi saçma bişi olmadan yapmak farklı bişi.
O güç büyük savaşta yardımcı olacak. Müttefik lazım olacaktır. Yonkou ile savaşırken ben öyle bir şey göreceğimizi sanmıyorum. Diğer taraftan Roger yola çıktığında sistemlerini oturmuş bu şekilde güçlü korsanlar var mıydı? Tam belli değil bence. Luffy'nin dönemi çok daha zorludur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık