Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818: Balinanın İçinde

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu daşları yazan Wano .Yani WG nin eski düşmanı olan bir devlet yada D klanı değil. Bütün teoriler çöp oldu bence.O zaman derler WG 800 yıl önce kime karşı savaştı . Bu Wano neden bunları yazıp dağıttı dünyaya .D ler işin neresinde kardeş klan olmasınlar bunlar yoksa ?
 
genelde 2. adamlar güçlü ve kılıç ustası oluyor. bu yüzden shogun kaidonun 1. adamı ise, mihawk da en güçlü k.u olduğuna göre bu mihawk bir yonkounun sağ kolundan güçlüdür veya denktir sonucuna gelecek. bu da en aşağı amiral seviyesi demektir.
Hocam zaten mihawk zoronun nihai amacı. Bence de dediğiniz gibi zaten yonko 2. Adamından güçlü havası var bana göre neredeyse yonko ya denktir ama tabi bu benim fikrim sonuçta bilmiyoruz oda ne derse o.
 
Bölüm zaman atlamasından sonra okuduğum en iyi 5 bölümden biri öncelikle söyliyim.Önceki bölümlerdeki oscarlık oyunları yok sayarak.Öngürelerime gelirsek.Luffy'ye One Piece'i bulmada en büyük yardımı Nami ve Robin yapacak bu net bir şey oldu.
Kırmızı yazıtlar Raftel diğer yazıtlarda karanlık yüzyıl ve D ile ilgili çıkabilir.Yazıtlardan biri Zou diğer diğerleri Kaido ve Big Mom'da.Demekki bunlarda KK olmak istiyor.Yani amaçları ölmek ve yemek değil hobileri diyebiliriz sadece.Bu mitte son bulur böylece.Gelelim Wano olaylarına.Shogun büyük ihtimal Kaido'nun adamı.Belki yıkımcı dediklerimizden biridir belkide Vergo misali önceden adaya soktuğu ajan tarzında bir üyesidir,yada sonradan buyruğuna aldığı kötü amaçlı bir karekterdir.Hani desek ki Shogun'u Wano'yu yıkmakla tehdit ediyordu Oden'e karşı öyle olsa Oden'in ölümünden sonra ülkeyi terkederdi burdan Shogun'un kötü biri olduğu çıkarılabilir.Oden bence Crocus gibi maceralarına sonradan dahil olmuş as kadro dediğimiz tayfadan değil.İlk yarıda Crocus şimdi Oden.Oda böyle tekrarlamaları yapan biri.Hani şöyle yorumlar gördüm Kaido&Shougun vs Oden.Komik olmayın gençler.KK tayfasının yardımcı kaptanı amiral karşısındaki durumu ortada.Ne idiğü belirsiz bir üyesi Zaten dikkat edildiyseniz idam edildi diyor.Kaido'nun emriyle Shogun Oden'i bir yalanın ortasına atıp (vatan hainliği gibi) idam ettirdi gibi entrikalar olmuştur bence.Oden'in destekleyicileri Kaido'nun tayfa tarafından geri püskültüldü olan budur bence.Önceden demiştim Kaido reyiz adanın içinden geçmiş.Luffy ilk Sanji tarafına geçer 1 yıl sürer zaten bura sonrasında nereye gideceği meçhul.Yıkıntılar arasındaki Wano'ya uğrar ilk Shogun'u mu indirirler.Yoksa Law ve Zoro shogun'a girerler belli değil oralar.

Şunu da diyim herkes Wano'yu gözünde çok büyütmüştü ama bu Oda'nın klasik şişirme hamleleri.Önceki bölümlerde Pekoms'un lafı vardı Yonkou'nun hedefi olduysan bitersin gibisinden olay bundan ibaret.Ulan ne yazdım be ama çok iyi bölümdü aga :D
 
@Vaas Montenegro :good:
-Wano efsane, kimse karışamaz.
-Linlin şekerci, Kaido ölmek istiyor. KK olmak o kadar da abartı bir olay değil.

Malum kesimin dayanak noktaları idi bunlar. Son bulması çoh iyi oldu. :/
 

Yami

Shogun mihawk ciksa harika olmaz mi arkadas ?Bence acayip manyak otesi olur. Zoro vs mihawk and kaido vs luffy titredim.
 
Bu Kızıl Kitabeler ile, 3 tür kitabe olduğunu biliyoruz artık.

1. İpucu Kitabeleri
2. Gerçek Kitabeleri
3. Yol Kitabeleri
 

Charles Vane

Shogun mihawk ciksa harika olmaz mi arkadas ?Bence acayip manyak otesi olur. Zoro vs mihawk and kaido vs luffy titredim.
Taşlar tam yerine oturur da Mihawk a kimse konduramaz yahu :D
Bu arada Kaido Cengiz Han dan esinlenilmiş heralde adamlarının boynuz takması sebebiyle vikinglerle ilişkilendiriliyordu ama gerek ordusunun yaptığı yıkım gerek kazanda Oden i kaynatması aklıma Moğolları getiriyor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık