Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818: Balinanın İçinde

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano işi baya baya ciddiye bindi, adamlar sadece kılıçustaları ile alakalı değil karanlık tarihe ışık tutacak yegane miras Poneglyph yazmışlar, Kaido'da olaya direk dahil oldu, bu geçmişe mutlaka değinilecek, bakalım bu yaşanan karanlık geçmişte bu ülkede kahraman olarak anılan Ryuma'ya da bir rol düşerse tadından yenmez.
 
Neden bir dogrultuda dusunuyorsunuz ? Yukari veya asagida olabilir. Belki dogru noktadasindir ama su gokyuzune ucuracak denizdeki patlama olmasi lazim. Bunun gibi ekstrem bir olay olabilir. Cok duz bakiyorsunuz. Belki denizin binlerce kat altinda sadece yilda bir gun o yere giris var. Belki uzayda ..
Belkide 30 yılda birdir ve roger buna ömrünün yetmeyecegini düşünüp bırakmıştır KK olma istegini ve bundan dolayı bir umut bırakayı takip etsinler ve dünya hükümeti bu sürede rahat edemeyip kendini dahada güçlendirmesin diye düşünmüştür.
Bu saydıklarımda bir ihtimaldir bence mantıklı bir teori atmışsın ortaya azda olsa bi teori üretilebilir
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
O mavi noktalardan sonsuz tane alınabilir, farkındasın değil mi?
Evet ama sonuçta mavi noktalar kırmızı çizgilerle aynı doğrultuda olmak zorunda. Yani kırmızı çizgileri takip edersen rafteli bulabilirsin. Ancak bu kadar kolay birşey değildir, rafteli bulmak için farklı şeyler yapmak gerekiyordur muhtemelen.
 
Enfes bir bölümdü. Lufy ilk nereye gidecekler diye merak ediyor insan..İlk bigmom i bitirmesini isterim sahsen. İlk ona posta koydu sonraya kalsın istemezdim.

Jinbeinkn getireceği Phonelighte ne yazıyo acep.Kayıp olan olmasın :) bu kadar kolay olmaz her halde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık