Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Efsane bir sayı geliyor diyebilirmiyiz ? Bu kadar çok bilginin sayı çıkmadan spoilerde verilmesi bile beni heyecanlandırdı.
Luffy'nin artık korsanlar kralı olması için LinLin ve Kaido'yu yenmesi şart başka yolu yok.
3.Kitabe çok çok büyük ihtimal Shanks'ta zira eski Korsanlar Kralı gemisinde raftele gitmiş haliyle bu 4 Ponenin 4 ' ünüde görmüş birisi zamanın Yonkousu oluyor ve bu Dükler ile eskiden tanışıyorlar. Çok yüksek ihtimal yanına aldığı 1 Pone'yi Zou adasında saklamaları ve korumaları için Neko ve İnu'ya veriyor diğerinide kendi gemisinde saklıyor ya da başka bir yerde. Zira Shanks'ın nasıl olayların içine dahil olacağını başka şekilde düşünemiyorum. Odeni korumak isteyebilir fakat bu Oden kendisi daha miçoyken Rogerin tayfasında tanınan Rayleigh düzeyinde biriymiş Shanks'ın kendisini korumaya ihtiyacı var mı yok mu bilemiyorum açıkcası çok güçlü olsa gerek. Shogun ve Kaido arasındaki anlaşmazlık ve çatışmada hala ölmemiş olması bunu gösterir. Bu adam tam anlamıyla bakemon :D Momonun tayfaya katılma ihtimali epey yüksek gibi gözüküyor. Next Arc Wano burası kesinleşti değil mi ? Wanoda Kozuki klanı + Minkler ve Law-Luffy Alliance vs Kaido - Shogun olacak. Savaşa Teach ya da Shanks gelebilir. Bu savaşın sonuçlarında Shogun ölürse Momonun hayalini gerçekleştirebilmesi için yani Shogun olabilmesi için önü açılacak ya da babası gibi geleceğin Korsanlar kralının gemisine binecek Shogun gücüne ulaştığında ise yolun sonunda herkes yollarına dağılırken Momo Wanoda Shogun olacak. Başka türlü Wanoda otur otur eğitim yap güçlen yoluyla Shogun olabileceğini düşünmüyorum. Öyle bir şey olsa Zoro hiç denize açılmaz ustasının yanında her gün ağırlık çalışıp ağaç keserdi. Bana göre One Piece bu sayıdan itibaren başlıyor tabi fazla emin konuşmayayım ama Raftelin yerinin 4 Ponede yazılıyor olması ve bu 4 ponenin kırmızı renk olması ve daha bir çok bilginin verilmesi içimi kıpır kıpır etti yazamadan duramadım epey heyecanlıyım.
 

Roronoa Zoro

Odin Kouzuki=Scopper Gaban diyebilir miyiz ? Herkesin düşündüğü Wanoda bekleyen Roger korsanı varsayımı da tutmuş oluyor. Kaidonunda oldurememe sebebi Gaban gücünde biri olması diyebiliriz.

Gelgelelim Oda'nın sıvadıgı kısma yada Rayleigh nin yalan söylediği yere diyelim. Sayı 507 de ne demisti bize Rayleigh-san. "Bizim o kitabeleri okutabildigimizi falan düşünme Roger herşeyin sesini duyabilen biriydi hepsi bu". Burdan hareketle ya yalan söyledi ya da Oda sıvadı. Zaten benim aklıma takılan şey şuydu her zaman. Herseyin sesini duyan bi adamı anlarim taşın sesini duyabilir ama nasıl o yazıyı yazdığı takılıyordu. Demekki Odin yazmış. Bakalım yalan mı sıvama mı belli olacak felecek bölümlerde.
Bu adamın Wano'da katıldığını düşünürsek, Wano'ya kadarki kitabeleri duymuş olduğu bariz değil mi?
Arabasta, Skypiea, Balıkadam adası..
Roger'ın birini okuduğu kesin, iki tanesi muhtemel.
 

Silver D Wolf

Şu mangada bölumlerde phnornegrip ismi geçtigi zaman savasın olduğu bölümlerden daha çok merak ediyorum bakalim bu bölümde neler ögrenecegiz
 
Sirek bölüm çok iyi ya. Big Mom'un yüzünü bile göstermiş. Dediğim gibi Roger ile bağlantıları çıktı. Ben Neko ile Inu dan beklemiştim ama. Yazanlar kouzuki clani okuyanlar onlar. Robin raftel yonko wano shogun bölüm çok çok iyi be ağzımın suları aktı. Bütün yıl hiç bir şey olmasın senede bir kere Pon okunsun bana yeter be.
 
Benim anlamadığım şey şu, yonkouların yazıtları okuyabilen adamları mı var ? linlin birine kaido birine sahipmiş anlaşılan ama bunları okuyabiliyorlar mı ? Yazıtları okuyabilen tek kişi Robin değil miydi ? E bu wanolu klan bunları yazıp okuyabiliyor ise ve Robin'de bunu okuyabildiğine göre diğer yazıtlarla aynı dile sahip demek ki, öyleyse bu wanolu klan tüm yazıtları okuyabilir demek olmuyor mu bu ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık