Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 818 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
poneglyph içeren bölümler serinin en sevdiğim kısımlarından oluyor. tam olarak neler yazdığını merak ediyorum. kaido'nun dediği gibi adım adım one piece tadında büyükleri devire devire rafteli bulmaları bana da mantıklı geldi. buna göre şişman anayı devirmeye giderken samuraylara zou'da veda ederiz herhalde. son parçanın shanks'da olması da bir ihtimal.
 
Denizcilerin elinde bir veri yok gibi duruyor raftel ile ilgili one piece ne olduğunu hükümet biliyor mu acaba ? ondan mı bu kadar rahatlar bence son parça ya kutsallarda yada denizcilerde çıkabilir hatta çok uzak bir ihtimal sengoku ve garp ikilisinde olabilir ve sadece bu ikisi biliyor olabilir. Shanks da değil bence hatta devrimcilerde bile olabilir tahmin etmek zor cidden. Roger tayfasında olan herkes rafteli biliyor mu belli değil.
 
Shogun, kaidounun kuklası da olabilir. Gintamadaki amanto-samuray bağlantısına benzer bir şey görebiliriz. Momo nun babası eski Shogun da olabilir. Darbe yoluyla kaidou, kendi istediği birini getirmiştir. Kitabeler aracılığıyla yahut sadece wano da çıkan bir maden buna sebep olmuş olabilir. Yani Shogun denen kişi beklentilerin çok altında, fazlasıyla güçsüz bir kişi olarak da karşımıza çıkabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık