Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Smoker-san,

Luffy'nin Hancock tarafından atılan mero mero ışınlarından etkilenmemesinin sebebi gerçekten salak oluşundan mı? Yoksa kendisini noro noroya koşullayıp aklını başka tarafa çekmekten kaynaklı mı etkilenmiyor? Tamam salak olabilir ama Mr. 2 Nami taklidi yaptığında ve memikleri gösterdiğinde gözleri açılıyordu bizim bebenin :fool:
Onunla pek alakalı olduğunu sanmıyorum. Luffy'nin saf bir kalbi olduğu söylendi hep. Hatta Luffy bir crossover sayısında, Goku'nun Kinto Un bulutuna binebiliyordu.
 
Law Punk Hazard da Kin'emon u bölmüştü bizim tayfayının kişiliklerini değiştirmişti.Sence Shanks e bir kol veremezmi hayvan veya insan kolu fark etmez.Kyros içinde aynı şekilde tüm arc boyunca adam topaldı istese ona bacak veremezmiydi ?
 
Son düzenleme:

Roronoa Zoro

Goku Dragon Ball Z deki haliyle o buluta binebilir miydi hani Dragon Ballde cahildi ama yani Z serisinde bircok seyi öğrendi ya acaba binebilr miydi?
 

Nefertari Cobra

1Shanks bildiğim kadariyla gözünün ustundeki 3 cizik yarasindan hoşlanmiyor buna rağmen neden korsan bayrağinda bu iz temsil edilmiş?
2Gorosei neden korsanlari ezmek yerine kendi kullandıkları tabir ile dengeyi sağlamaya çalışıyor?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık