Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 815: Beni Yanında Götür!!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La ciddi ciddi tartışlıyor şu mevzu..
1 vs 1de şuan ki luffy ile wbyi gözünüzün önüne getirin. Tek yer lan :/ Hah işte o wb ile bmnin farkı yok. Hatta bmnin hastalık falan dezavantaji yok belki daha tehlikeli.
 
Sanji'de kral haki çıkacağını sanmıyorum. Şu an için hiçbir belirtisi ya da şüpheli sahnesi yok. Hee eğer çıkarsa da 300-350 bölümden önce çıkmaz bence.

Bigmom diğer yonkoular kadar güçlüdür. Tayfayı da tek başına hoplatır. Zaten tayfa dediğimiz oluşum güç açısından bakıldığında 3 kişi. Luffy amuda da kalksa bir zaman atlaması olmadığı sürece yonkounun "Y" sini alamaz. Sabırlı olmak lazım bu konuda. Çok değil 1 power up sonra gönül rahatlığı ile Luffy vs. X Amiral anketi açabilirsiniz. Ama şimdilik sabırlı olmalıyız gençler.

Mom vs. 2-3 kişi,
Kaido vs. 2 kişi
Teach vs. Tek kişi :good:
 
Ben luffy tek basına yonkou alır demiyorum ki zaten. Ama fark ta büyük değil. Yonkouların da gücünün etrafındakilerden kaynaklandığını düşünüyorum. Yansıtılan buymuş gibi geliyor. Yoksa kami değiller hani :)
Luffy kimseden tek yemez bu saatten sonra. İki de yemez üç de yemez.
:good:
 
Luffylik bir durum değil o. O wb dofada tek atar çok rahat. Daha g4 ten mahvolan adama deprem yumruğu ne yapar. La wb Akainuya iki kere geçirdi nevri döndü adamın. Yonkolar çok uç seviye hala seride.
 
Dövüş olur mu bilemiyorum ama Sanji'yi almadan gelmez Luffy. Bu yüzden bir kavga çıkacağı da bariz. Nasıl şekillenecek göreceğiz. Bu arada az çok Luffy'nin bir Yonkou karşısında nasıl olacağını da anlamış oluruz gibi geliyor.
 
Bırakın da G4 güçlü olsun bir zahmet. O kadar büyük handikapa değecek bir güç değilse kullanmasının da bir manası yok demektir.

He bu arada Dof'a tek atacak adam yok bu seride.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık