Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hakuba vs. Killer

Hakuba vs Killer

  • Hakuba

    Kullanılan: 40 58.0%
  • Killer

    Kullanılan: 29 42.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    69
Luffy'nin emri altına girmeden önce mutlak Cvandish derdim de. Bende bir hayalkırıklığı yaşattı ondan daha fazlasını bekledim hep. Geçen arcada yer yer geldi şeklini filan yaptı, kendine çizik dahi attırmadı ama insan bi anda 360 derece döner mi be hemde o kadar hevesle. Hala bir şeyler bekliyorum da gitti kendini; luffylerin, lawların hawkinslerin statüsündeyken aşağılara çekti.
Ee tartışmaya gelirsek Killer Zoro olmaz da ona yakın olmalı filan fıstık diyecem de çok tahmine kaçıyor bu. Kid nasıl bize sürpriz yaşatabilerse Luffy ile aralarındaki denge konusunda, Killerde yaşatabilir diye hep aklımda bi seçenek duruyor, illa birisi deceyeceksem Habuka derim hala sanırım.
Ama en iyi seçenek kararsızım olurdu.

Umarım manga bu karakteri hakkıyla kullanır, kullanmayacaksan öyle sağlam yaşlı dedimiz karşısında öyle çizme veya Dofun saldırısını hiç tınlamadan durdurma gavat. veya etrafa terör estiren ayolımıza tek attırmayacaktın, Arenayı hiç katmıyorum bile. Kesin ilerde hakkını verecek kesin, Malıda hiç sevmem aslında ha :D
 
Şuana kadar neredeyse hiç dövüşüşünü görmediğimiz bir karakteri neye göre değerlendirmemiz bekleniyor ?

Şu şeilde yemek yemeyi beceren bi karakterden bahsediyoruz lütfen, her şeyi yapabilir. Mangaka ketçabınıda unutmamış çizmiş makarnasının, helal.

ikisi de kendi zamanın novaları, mangada Killerin görünen rakipleri ve onların değerleri, karakterin mangada ki yeri vs.. Yani seri içi dinamiklerinden.

Aklıma geldi de bu leylalar ne yaptı acaba Kaido karşısında. :D Shanskı filan hedefliyorlarmış bizimkilerde Kaido :fool: 3 tane Jack nedir? ebesinin gözü. Kim alacak onları. Luffy için bile saatlerce tartışmak lazımken. 3 tane Jack ve Kaido. eeheheheh.
Bu novalar bir şekilde birşecek ama hayırlısı bakam. Yada Weevil'i bir şekilde bizimkilere katıp samuraylarıda arkamıza aldıkmı o da olur. O zaman Kidler ne puk yiyecek de belki Kaido çoktan ittifakı kurutmuş bile olabilir tabii anca hayal bu maalesef. Buda; bu, büyük serinin eksikliğidir böyle bi olasılık sunamaması bize. Neyse burası yeri değil bunun.
 
Hakuba şu an kontrolsüz güç. Bazı kılıç ustalarında ''madalyonun iki yüzü'' durumu var. Bir görünen yüzleri, bir de görünmeyen yüzleri.... Görünmeyen yüzleri, bilinçaltında bastırdıkları kimlikleri ya da öldürme arzularının bir tezahürü olarak ortaya çıkıyor belki. Ya da kullandıkları kılıcın laneti kendilerine musallat oluyor, bilemicem. Ancak gerçek şu ki bu adamlar 2. kişilikleri ya da lanetli yönleriyle koordine bir şekilde hareket edebilirlerse ortaya çıkacak olan güç muazzam olur. Aynı İchigo'nun zamanla içindeki hollow güçlerini kontrol etmesi gibi.

İlerde Cavendish'in bu gücü kontrol edebileceğini düşünüyorum. Hızı daha da muazzam bir boyuta çıkabilir. Bunun yanında bir de haki kullanırsa Killer'ı çok zorlanmadan yeneceğini düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık