Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 814: Efendi Nekomamushi'yi Görmeye Gidelim

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yami

Manganin tarzi itibari ile herkes " ulen arkadasimi ne olursa olsun kurtaririm heyt " gibi nidalar beklentisine suruklemesi dogal tabi. Gercekci bakis acisina sahip karakterlere tahammul edilmiyor oldugu gayet acik. Ki bu tur gercekci sahneler cogu zaman gosterilmisti. Orneklendirecek olursak, bon chan kendini feda etmek zorunda kalmisti ve luffyler sadece aglayarak yetindiler.Kurtulamayacagi gibi bir aci gercek vardi. Ace i kurtarmaya gittiklerinde luffy gucsuz oldugunun farkindaydi magmayi gogsune yediginde yapabilecrgi tek sey aci cigliklariydi. Kalkip bellamye yaptigi gibi akainuya yapamazdi. Nitekim kuma ve kizaru tarafinda. Tokatlanan tayfa uyeri sonucunda bir aci gercek vardi ,luffy gucsuzum kurtaramam diye cigirmiyor muydu ? Ornrkler cogaltilabilir. Herneyse illa sanji icin herkese meydan okuyup mantiksiz bir srkilde yonkoulari yensinlr mi istenilen bu mu :) Zoro acimasiz gerceklerden bahsediyor. Olmayinca olmuyor. Serinin biraz mantik duzeyindr gitmesi lazim. Tayfa o elemanlarin hepsiyle ugrasamaz gercek bu. Nami gibi hayal dunyalarinda ucmaya gerek yok.Arlong park yuruyusunden hep bunlar iste...
 
Fanboyluk ya da haterlık yapanları alıntılamamak adına ortaya yazıyorum. Zoro'nun neden böyle davrandığını çözemeyenler varsa anlasınlar diye yazıyorum bunu. Hani ''mantık'' çerçevesinde olaya yaklaşıp, işin içinden çıkamayanlar için. Önce geçmişe bir bakalım Zoro'yu anlamak adına; Kuma olayında biliyorsunuz Zoro Luffy için kendi canını ortaya koydu. Hatta yalvardı beni öldür diye. Orada Sanji de aynısını yapıp Zoro'nun önüne geçti. Peki Zoro ne yaptı? Sanji'yi bayıltıp onu da kurtardı. Yani Sanji için de kendini feda etmiş oldu. Demek ki Zoro sadece Luffy'yi değil herkesi düşünüyor. Gerekirse canından öte. Burdan yola çıkarsak Zoro'nun Sanji'yi önemsememesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını anlarız. Peki, Zoro neden böyle konuştu? Bölümü dikkatli okursanız, Zoro bu konuşmasını yapmadan önce Nami konuşurken şöyle bir şey diyor ''Sanji bizi kurtardı. İstese kendi de çıkabilirdi.'' Nami bunu söylerken Oda Zoro'yu gösteriyor. Zoro, Nami'nin bu sözüne tepki gösteriyor. Bunu Zoro'dan çıkan ünlemden görebiliyoruz. Zoro bunu öğrenince kızıyor Sanji'ye. yani Sanji normalde en kötü ihtimalle Ceasar'ı bırakıp çıkabilirdi. Kendi isteğiyle gitti. Kişisel bir meselesi olduğu için. Zoro da diyor ki, biz Kaido ile uğraşırken bir de başımıza Big Mom'u musallat ediyor. Burada bazı arkadaşlar demiş ki; Big Mom zaten düşmandı Luffy atar yaptığı için. Peki Big Mom tayfaya saldırıyor muydu? Big Mom düşman madem neden bizimkilere saldırmıyor? Aralarında husumet olmasıyla savaşmaları aynı şey değil. Bir de Sanji kendini feda etti diyenler var. Kendileriyle çelişiyorlar. Madem Big Mom zaten düşmandı, Sanji neden kendini feda etsin ki? Bunun ne faydası olacak? Sanji tamamen bencillik yaptı. Zoro bu yüzden Sanji yüzünden tüm tayfanın riske atılmasına karşı. Bakın, Sanji ''yüzünden'' riske girmek ile Sanji ''için'' riske girmek farklı şeyler. Bunu algılamak için de tarafsız bakmak gerek konuya. Aynı Usopp olayında olduğu gibi Zoro bu olayda da %100 haklı. Sanji ihanet etmedi ama büyük bir hata yaptı. Ki önümüzde Robin örneği var. Hadi Robin daha yeniydi bizimkileri tanımıyordu. Peki Sanji bilmiyor mu Luffy, Sanji'nin kendini feda etmesine ya da ayrılmasına izin vermez peşinden gider? Hiçbir mantıklı tarafı yok yaptığı hareketin. Uzun bir yazı oldu ama bunu okumayacak adam zaten işin trollüğündedir. Benim amacım işin mantıklı kısmıyla ilgilenenler.
+2
 
Adam gelmis Mom düşmansa niye saldırmiyor demiş la. Sanjilere topları atan kimdi? Sanjiler kimden kaçtılar?

Ne diyor Pekoms? Iki kişi yeter. Eğer deseydi ki Ana biz bu işin altından kalkamayiz, sag-sol kolu yollasan da yetmez (atıyorum) burada üçlü nova ittifaki var, bizzat kendi de gelebilirdi. Ama çok mecbur olmadıkça kendileri gelmez bunlar. Bir ağırlıkları var. Adamları da çok sağlam oldukları için çoğu şeyi hallediyorlar.
 
Usopp, Zoro'nun dediklerinin aynısını söylese buradaki yorumlar değişecek miydi? Evet.
Zoro'yu şimdi savunanlar Usopp'u yerden yere vuracak mıydı? Çoğu bunu yapacaktı.
Başka bir sözüm yok hakim bey!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık