Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 814: Efendi Nekomamushi'yi Görmeye Gidelim

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    145
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıradan bir geçiş bölümüydü. Reyizin ailesinin suikastçı bir aile olması dışında çok önemli bir şey yoktu.
Neko tüm sayı boyunca güldürdü, ayrıca Chopper'in boynuzlu minki görünce saçmalaması ise ayrı komikti. Son olarak ise Robin çok tuhaf davranmaya başladı. Ne olduysa şu halinde hiç hoşnut değilim.
Tam olarak nesi tuhaf mesela, açar mısın?
 
nicki değişde öyle giydir zoroya bari :D @Roronoa Zoro .Millet olsunda Zoro kadar adam olsun heleki Sanji.Adam olsa orda Bege yi paketler yollardı ama nerdeee.Zoro olsa pokems ve begeyi birlikte atomlarına ayırırdı :mincika:
 

Roronoa Zoro

Luffy'nin kurduğu cümle;
"Sanji'nin tayfadan ayrılması, Big Mom'um adamı olmaktan daha kötü."
Zoro'nun kurduğu cümle;
"Aynı anda iki Yonkou ile baş edemeyiz, peşini bırakalım."

Şu saatten sonra bu karaktersiz ne yapsa bir gram toparlayamaz. Gereksiz yaratık. Mihavk gibi gitsin tek takılsın, hükümetin köpeği olsun.
 
Bölümü okuyum yorum gelecek. Zoro büyük yanlış yaptı galiba.:S Neyse Luffy yanıtlmıyor o yeter. Arkadaşı için 3 Yonkou'ya bile dalar bu adam.
 
Zoro'nun bakış açısı farklı diye neden ona suç buluyorsunuz ki. Evet bende Zoroya kızdım ama bir konuda haklı. Sanji'ye gitseler Big Mom ve eğer gerçekten Sanji'nin ailesi çok çok güçlüyse onlarla uğraşacaklar. Arkadan ise Kaido gelme ihtimali var. Eğer Kid ittifakı Kaido'yu yenemez ya da yavaşlatamazsa bizimkilerin peşine düşecektir. Kaido ilki Ceaser ikincisi ise Doflamingoy gibi adamlarını kaybedip korsan piyasasında önemli yerini ve bir sürüde parasını kaybetti. Yani kaybettiği şeyler çok Kaido'nun. Asıl bizimkilerin peşine düşmezse akılsız bu adam derim. Aslında Jackte öldüyse üç adamını kaybetmiş olacak Kaido. Bence Luffy ya Sanjinin peşinden gidecek ve ortalık cümbüşe dönecek yada tayfayı tekrardan ikiye bölecek. Öyle yada böyle birisi gitmeli. Eğer gitmezse Sanji geri dönmeyebilir.
 
Sanji çok rererö ya :/ Bi Zoro gibi olamadı... Bege'yi ve Pekoms'u paketlese kesin herşey tıkırında devam ederdi. Big Mom, ooo adamlarımı paketlediniz. Sizi azad ediyorum derdi hatta hediye paketi yaptırdığı şekerleri Luffy'e göndertirdi. Belki de kızımı Sanji'ye verip ben Hasırşapkaların himayesine giricem diye jest yapardı.

Saçmalamayı kesersek. Sanji de pek tabii Zoro gibi iki Yonkou'ya da aynı anda karşılarına almamak için şimdilik BigMom'ın ağzına bal çalmaya gidiyorum düşüncesinde olabilir.
 
Zoro sanjinin yerinde olsaydı bi slash atar begeyi alır bi slash daha atıp pekomsu alırdı. En son da h.haki patlatır herkesi kurtarırdı
 
Chopper tüm sevimliliğini kaybetmiş :(
Bolum güzeldi. Sanji'nin ailesinin suikastçı olması ilginç. Babası da korkulan biri anlaşılan . Babası FMA dan Van Hohenheim gibi bir şey olabilir. Uzun sarı saçlı, hiç gülmeyen bir tip.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık