Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 813: Çay Partisi Davetiyesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyle olmasi daha iyi oldu direk Big Mom'i devirmeye gideriz. Yoksa seri zaten kotu bir yerlere gidiyor artik...

Bir tek bana mi oyle geliyor yoksa zaman atlamasindan sonra kronolojik olarak asagi yukari zaman atlamasindan once olan seylerin benzerlerini mi yasiyoruz ...
 
813 bölüm yorumu @

- kapakta, ikiz burunda bulunan crocus ve laboon var. crocus hasırsapkalardan haber aldıgı için mutluyken, laboonda nesesine katılıyor. gazetede, arka sayfada 2 resim gözüküyor. birini cıkaramadım ama, kişi resmi ya teachin yada shiliewin.

- bege tarafından gösterilen davetiyeye, tepkileri çizmiş mangaka. vinsmoke ailesi, sanjinin aranıyor posteri düzelince yerini ögrenmiş ve onun haberi olmadan onun için plan yapmıs gibi duruyor.

- sanjinin ailesiyle ilgili en güzel tepki, brooktan geliyor. anlasılan winsmoke ailesi dehset bir güce sahip , dünyanın önde gelen uluslarından birine hükmediyor olmalılar.

- begenin içindeki ufak bir ates, onu panige sürüklüyor. daha önceki haftalardaki tartısmalara istinaden;

1- bege kendinden güclü adamları kalesine alsada, cok pis dayak yer.
2- etrafının sekil degiştirebilmesine bakılırsa, büyük bir kaleye hapsolmus oluyorsunuz ama, her kale gibi oda büyü gücüne sahip olmadıgı için, ve özünde insan bedeni oldugu için, yüksek gücteki dogal kuvvetlerden etkileniyor olmalı. ates, buz, magma, ısık, yıldırım gibi meyveler içerden büyük yıkım yaparlar begenin biricik kalecigine. ve dikkat edin, e.oda atesi kullandı. ne tesadüftür tayfamızda atesle saldırabilen biri var :)

- e.oda , nami aracılıgıyla, sanjinin aslında kuzey maviden olusunu irdeliyor. ve brook ek bilgiyi veriyor. normalde kuzey maviden, dogu maviye gecis yok. bunun için red line kıtasını asmak gerek. ve ortalama bir aile için bu imkansız. şimdi gecelim redline asma muhabbetine ;

daha önce rayleigh ve shakky zamanında sanırım acıklanmıstı. grand lineda yolculuk yapan herkes, saboadye geliyordu, çünkü ucuz gecis yöntemi saboady aracılıgıylaydı. birde tabi pahalı olan ve imkansıza yakın olan vardı. kıtayı asmak. yine yanlıs hatırlamıyorsam, geminin o tarafta kaldıgı ama kişilerin yüksek bir ücret karsılıgı, red lineın öte tarafına gecirildigi ve orda yeni gemi tahsisinden bahsetmişlerdi.

bu su demek;

1- sanjinin ailesi dehset zengin.
2- asırı zengin degilse bile asırı politik güce sahipler.
3- her ikiside ( muhtemel)

- ceasar, sanjinin kaynanasının :D yonko oldugunu ve sanji onla evlenirse tayfanın onun kanatları altına gireceginden bahsediyor. arkasından da sanji-reyiz seklini yapıyor: tanımadıgım kadınla evlenmem, bizide sizin gibi korkak eziklerden sanma, benim kaptanım canı ne isterse onu yapar ( valla dogru :D ) ve korsanlar kralı olacak kişidir ( valla sanırım buda dogru :D )

- bege, sanjiye baska secenegi olmadıgını anlatıyor. savasmak istiyorsan, kalenin içindeki tüm hersey benim kontrolümde diyor ve rehinelerle vuruyor. arkasındanda dayak yiyecegini hissetmiştir, dövüssek bile yani beni dövsen bile, linlinin davetini geri cevireni kuzu kokorec yaparlar diyor ;)

- sonra begenin tayfasından, insan kertenkele kırması acayip bir adam ortaya cıkıyor... danısman vito. danısman unvanıyla ve sanjiyi sözleriyle etkilemesine bakarsak, unvanı bos degil. muhtemelen begeyi yönlendirip, linlinin altına sokan da bu adam. ve söyledigi sey sanjiyi direk etkiliyor. olasılıklar;

1- tayfa üyelerini öldürmekle tehdit edebilir. ama onlar zaten tehlike altındalar. ve sanji öldüklerini görürse, ordan kurutulup bence begeninde icabına bakar. o yüzden direk karar degiştirtcek kadar güclü bir etki degil.

2- ailesiyle ilgili birseyden bahsetti. ya tayfasına acıklamakla, yada sahip oldugu annesiyle tehdit etmesi olası. sanji eger ordan kurtulduysa bunu tek basına yapamaz. çünkü kücük bir veletti. yani büyük olasılıkla biriyle kactı. ve cok büyük olasılıkla öldü süsü verilmiş olunabilir.

düşünün aranıyor posterini degiştirebilecek gücü olan biri var. ve bu kişi yüzde bir milyon ailenin bası. sanjinin annesi ikinci esse ve birlikte kacmıslarsa bence hersey yerli yerine oturur. su an en makul teori bu gibi duruyor. ama bekleyip görmek lazım.

- sonrasında sanji teslim bayragını bilinen ve acıklanan sırla mecburen cekiyor. notunu yazıyor. saniye içinde planıda yapıyor. neko reisi hissediyor ve tüm arkadaslarını kurtarmak için planını uyguluyor.

- e.oda sanjinin müthis hızına vurgu yapıyor. ve begenin elini kolunu baglıyor. çünkü linlin ve vinsmoke ailesinin reisi, yani muhtemel sanjinin dedesi veya babası ( dede daha makul :) ) bu dügünü tertiplediler ve ne sekilde olursa olsun sanjiyi sag salim istiyorlar.

- sonuc itibariyle, bege canavar kedinin muazzam gücünü hissediyor. ve topukluyor. e.oda yine brookun onca sene yasamasının verdigi olgunlukla olayıda noktalıyor. sanjinin dönmek gibi bir niyeti yok.

- aslında olay basit. bir nevi enies lobby yasıyacagız.

1- laboon = laboonlar
2- little garden = punk hazard
3- alabasta = dresrosa
4- skypiea = zou
5- ? water seven ve enies lobby = winsmoke ailesi ve yonko linlin.

su an gözüken bu.

- sanji digerlerini geride bırakabildi. ama biliyorduki luffy ve zoroya bu sekilde veda edemezdi. luffynin ne kadar cılgın oldugunu hesaba katmıstır. ama lawın varlıgının ve kaidou planının olayları degiştirmesini bile ummus olabilir.

- tüm bu sayı sonucunda korsan dünyasında iki sey ögrendik;

1- linlin, cay partisi yaparda birilerini cagırırsa, seytanlar bile cehennemden gelir.
2- hasırsapkalı luffynin nakamasını elinden alırsan, onu geri alana dek tüm dünyaya savas acar ve ne kadar yıkım oldugunu umursamaz. gecmiş olsun charlotte linlin ve vinsmoke ailesi :cool:
 
Son düzenleme:
@Dragon

Senin dediğin gibi Luffy'nin nakamasını alırsan dünyaya savaş açar. Roger da nakaması için adaları yıkıyomuş. Burdan sonra da Mugiwara no Luffy tek bi nakaması için Yonkou devirdi diye haber yayılır dünyaya. Enies Loby zamanında da müttefikler vardı şimdi de 5600 adam var. Law minkler derken epey curcuna. Rob Lucci- BM oluyo o zaman :D
 
Bence bu arc Sanji'nin olacak. Ya Kardeşleri eğitecek onu ya da babası, evlat artık beni geçtin gel ailemizin içinde sana bir imparatorluk bırakıyorum diyecek. Sanji ise tabi ki...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık