Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Luffy gear second kullanarak omrunu kısalttığıni ogrenmistik. Fakat halen g2 yi kullanmakta. Ayrica Gol D. Roger in ozellikleri ve hisleri hatta yaptiklari Luffy de de mevcut. Hatta Roger in da gomu gomu meyve kullanicisi oldugu. Shanks in de bu meyveyi bulup yanlislikla Luffy nin yemesi ile o yetenegin Luffy e devraldigi dusunulmekte.

Gol D. Roger in tedavisiz olumu gear seconddan kaynaklandigi dusunmekte. Cunku korsanlar krali olma yolunda cok zorlandi.

Peki Luffy de ayni kaderi yasayacak mi ? Cunku o da kendini g2 ile zorlmakta. Sonuc olarak Luffy erken yasta olecek mi ?
Luffy ve Roger'ın sadece kişilikleri birbirine benziyor. Roger, Luffy gibi merhametli ve sevgi dolu bir adam değildi. Katlettiği adamlar ortada ve hakkında iyi konuşan kişi sayısı epey az.
Ben şahsen Roger'ın Gomu Gomu no Mi'yi kullandığını düşünmüyorum. Sebeplerine gelecek olursak;

- Roger'ın gemisinde Şeytan Meyvesi'nin gerçek olmadığını düşünenler vardı. Bu Grand Line yolculuğundan önce olabilir gerçi, kesinliği yok.
- Shanks, Crocus, Rayleigh, Newgate, Garp ve Shiki gibi Roger ile münasebeti bulunan adamlardan hiçbiri buna dikkat çekmedi. En azından biri meyveyi görünce Roger'ı hatırlamalıydı. Mera Mera no Mi deyince bile akla Ace geliyor. Roger gibi dünya tarihini değiştirmiş birinin meyvesi Gomu Gomu no Mi olsa illaki bir şeyler duyardık.
- Roger idama götürülürken, ellerinde tahta kelepçeler vardı. En azından Kairoseki takılabilirdi. Shiki'yi Kairoseki ile zincirlediklerinden o dönemde bu metalin kullanıldığı kesin. Ancak serinin başı olduğundan Oda geniş kapsamlı düşünmediğinden gerçek bir idam havası vermek için kelepçeleri tahtadan yapmış da olabilir.

One Piece'te ortalama insan ömrü 140 yıl. Roger'ın tipine bakarak öldüğünde 40'lı yaşlarda olduğu söylenebilir. Gomu Gomu no Mi ile ömrü kısalıyor olsa bile, arada bu kadar fark olması çok olası görünmüyor. Ayrıca teknik kullanarak ömrü kısalıyorsa, Crocus'un buna yapacak bir şeyi zaten yoktur. Roger öleceğini anladığında Grand Line'ı ele geçirmek için yola çıkıyor. Doğu Mavi'de ne tür güçlü adamlar varmış ki, Gear Second açma ihtiyacı hissetmiş?

Hayır, benze bir kurgunun işleneceğini düşünmüyorum.
 
Son düzenleme:
Luffy nin Hayvanlarin sesini anlamasi, Roger in yazitlarin sesini anlamasi benzer olduğunu gostermekte. Roger meyve yedi diye bilgi verilmesigini bilmekteyim fakat meyve kullanicisi olduguna bunlar isaret etmekte.

Roger da isi tamamladi. Korsanlar krali oldu.
Deniz Kralları'nın sesini duymakla, Gomu Gomu no Mi'nin ne alakası var? Roger işi tamamlayamadığı için, Luffy şu an tamamlamak için uğraşıyor. Miras devretmiş adam, Newgate bizzat söyledi bunu.
 
Coby yaşça Luff den küçük diye biliyorum en son Hand ıslanda dev gibi olmuş çocuk.Luffy time skipten sonra bile boy uzatamadı Garp gibi bi adamın torunu vitaminsiz gibi geziyor ortalıkta.Azcık boyu uzun olsan daha iyi olur bence.Coby teorilerinde Aokijinin meyvesini alıcağı ve BB yi onun öldüreceği söyleniyor @Smoker katılırmısın bu teorilere ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık