Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 809: Usta Nekomamushi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrimi belirttim. 22 yaşındayım daha ilk okula giderken başladım seriye. Kusuruma bakmayın ama yorumlarınızı gereksiz savunucu buldum
 
Ya bu Jack Morgan olmasin. Yani hiç olmazsa tanıdığımız biri. Genelde bu adam adamların meyvelerini saklardı. Sıfatını gösterirdi. Jack belki Joker gibi takma isimdir. Bu adamın tanıdığımız biri çıkmasını ümit ediyorum. Morgan degilde Don Kreig falan çıksa. Don Krieg gelistirebilir kendini bence. Zaten Luffy baya zorlandı yenerken ki hala ayaktaydı. Gin falan bayılmıştı. Yeni dünyada tayfanın onlarla karşılaşması çok sağlam olur. Jack Don Kreig cikmaz ama örgülü saclar falan hiç yakışmaz. Don Kreig geri dönsün. :( Jack'in tanıdığımız biri cikabileceginden umitliyim. :( ( Morgan çıkmasın.)
Don kriegi degilde Gini tekrar görmeyi yıllardır bekliyorum ama bu arcda çıkmazlar gibi.
 
Jack the Drought yazıp görsellerden aratın bir kaç temsili insan modu çizimi var.Linkleri kırık atamıyorum.Öyle birşey çıkmasın E.odaaa.
 


Şu mangadaki hali daha karizmatik ve korkunç bir şey gibi gözüküyor ama.


Ya bu insan hali ya da yarı mamut-yarı insan hali.
 

Roronoa Zoro

Saçı benzemiyor, boyu posu benzemiyor, kıyafeti benzemiyor, tipi benzemiyor. Hiçbir şeyi benzemiyor ve sen sırf haksız çıktığın için altta kalmamak adına saçma inadına devam ediyorsun.
Millete terbiyesizlik yapma smoker adam yorumu yapmış.Kendince teori üretmiş.Sana göre öyle ona göre öyle adam fikrini söylemiş.Sen ağa babası gibi hareket etmene gerek yok ??? bu bi de oda belli olmaz neyin ne olacağı nasıl bir insansında milletin yorumunu aşağılık kompleksle eleştiriyorsun.Eleştirmeninde bir adabı var.Yazmayacam yazmayacam .Diyorum kaşınıyorsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık