Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Soru - Cevap Köşesi 5

Tuz parameciası veya logiasının çıkma ihtimali var mı?
Çıkma ihtimalleri olmasa bile meyve kullanıcıların canına okur mu bu meyve?
Yanlış hatırlamıyorsam Moria'nın gölgeleri tuzdan etkileniyordu ya?
 
Genç Wb ile Rogerı one piecete güç bakımından zirve olarak görüyoruz,genel görüş şuanda bu seride bu adamlar kadar güçlü kimsenin olmadığı.

Böyle düşünülmesinin sebeni ne ? Wb için dünyanın en güçlü adamı denilmesinden dolayımı ? Kaido içinde en güçlü yaratık denildi ? Weevil için genç Wb yi anımsatıyor denildi ?

Şuanki 4 yonkou Genç Wb ve Roger kadar güçlü olabilir mi???
 
Bir şey sormak istiyorum şimdi gösterilen en yüksek ödül jack çıktı ve 1 milyar B olarak geçiyor bu ödül sence Rayleigh'nin ödülünün hala aktif olduğu söylendi sence ne kadar ödülü olabilir bir sayı söyler misin aklından geçen ?
 
Doomsday denen yaratık, Kripton gezegeninde Bertron denilen bir bilim adamı tarafından nihai bir yaşam formu olarak yaratılıyor. Bebek halini yaşamanın imkansız olduğu bir gezegene gönderiyorlar. Doomsday yaratılışı itibariyle, her öldüğünde daha güçlü şekilde yeniden doğuyor. O gezegende binlerce kez ölerek çok daha güçlü bir hale geliyor.
Sonra başka gezegenleri yok etmeye başlıyor. Dünyada Superman ile karşılaşıyor ve döve döve öldürüyor, ancak kendi de ölüyor.
Doomsday sürekli öğrenir. Yani bir saldırı ona ikinci kez işlemez.
Ee o zaman asla yenemez ?
 
Şimdi luffy bütün gearları ayrı kullanıyor bildiğim kadarıyla yani gear 4 3 ve 2 nin de özelliklerini barındırmıyor eğer luffy ilerde gear 5 açarsa bütün gearları aynı anda kullanabilir mi ? Moriayla olan vssinde gear 2 ve 3ü aynı anda kullanmıştı çünkü

Aklıma bir soru daha geldi şimdi genelde şöyle bişe vardır bir noktaya ağırlık verildiği zaman o nokta daha güçlü olur shanks tek kolunu kaybetti ama şuan o tek kola daha çok yükleneceği için bence dezavantajdan ziyade bir avantaj olabilir mi bu shanks için?
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık