Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Unknown

Nasıl bir beklenti ile izlediğine bağlı. Fakat kurgu olarak, Watchmen'in bir eşi daha yoktur çizgi roman evreninde. Kaç tane kahraman filminde tanrısal güçleri olan birinin dünyanın yok olmasına karşı "Beni ilgilendirmiyor." tepkisi ya da kaç filmde kahraman olan adamın halkın üzerine pompalı tüfekle ateş açtığı gördün? Filmin altmetninde geçen mesajlar gayet açık görmek isteyene. Yine de beğenmeyen, beğenmez ona diyecek bir sözüm yok. Filmde geçen şu diyalog bile standart bir süper kahraman filmi olmadığını gösteriyor bana göre:

Ozymandias planını anlattıktan sonra, diğerleri ile arasında şöyle bir muhabbet geçer:

- You know, we can't let you do that.

-"Do that", Rorschach? I'm not a comic-book villain. Do you think I'd explain my masterstroke to you if there were even the slightest possibility you could affect the outcome? I triggered it 35 minutes ago.

- Bunu yapmana izin vermeyeceğimizi biliyorsun.

- "Yapmama" mı? Ben bir çizgi roman kötüsü değilim. Sizce yapacağım şeyi engellemenizin minicik bir ihtimali bile olsaydı, planımı size anlatır mıydım? Her şeyi 35 dakika önce başlattım.
Bu tip şeylerin etkileyiciliği kişiden kişiye değişir. Farklı değerler mevzusu işte. Ayrıca ben mesajımda kötü demedim. Sadece forumun abarttığı kadar yok dedim. Benden 6.5/10 veya 7/10 alır. Belki finalidir belki seri içinde gelişen olaylardır emin değilim ama etkilemekten çok uzaktı beni. Hele Roch olayının gözümüze sokula sokula bak bu turuncu kafa denmesi sonra süprizmiş gibi sunulması apayrı eksi bir yöndü benim için.
 
Filmi çizgi romanın anlatmak istedikleriyle alakası yok aynı yapsalar bile duyguyu tam anlamıyla verememişler watchmenin filmine bence. Izlerken çok sıkılmıştım Ultimate cut'ını.
 

Dün akşam süper yönetmen diyordum.Bugün ölmüş ya la adam.Freddy babasız kaldı.James Horner ne güzel soundtrack bestelemis dedim.Adamın uçağı düştü öldü.Toptan cenabet :D
 

Unknown

Vovovov sonunda Yunan mitolojisinden farklı mitolojilerde bir film de görcez ki oyuncuları ve görsel efektleri güzel gözüküyor, konusu hoş gibi tanrı tasvirleri biraz tuhaf ama güzel film olacak. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık