Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Champion

Doğrudur. Kendisi Naruto Projesinin tamamen bittiğini, bilimkurgu mangası yazdığını söylemişti.
Ama ara ara gaiden atacak diye biliyorum.(Karakterlere özel ) :/
Arada Orochimaru,Sasuke,Kakashi gaiden falan atsa güzel olurdu.Belki Boruto filminden sonra atar.
 
Niye Raikirinin önüne atlamış peki ? Depresyona mı girmiş ? :D
3.Kuyruklu bunun içindeyken , bunu konahaya salacaklardı yıkım olması için . Bu Rinde bilerek önüne atladı . Gerçi bakınız buradan bile saçma olay ortaya çıkıyor . Bu ölünce doğal olarak içindeki kuyrukluda ölmesi gerekiyordu fakat 3 kuyrukluyu daha sonra bir çok kez görmüştük :alkis:
 
@RocheFelix Benim bildiğim 3 kuyruklu bunun içinde değildi, yerleştirmek istiyorlardı. Kendisini çok uygun görmüşler, beğenmişler ve 3 kuyruklu'ya istemişler. Kabul etmemiş kız napalım :D İçinde olsaydı dahi Jinchuuriki öldükten 100-150 yıl sonra tekrar doğuyorlardı(çakralarının zamanla çoğalmasıyla). Anbu'lar etrafı sarınca mala geleceğine cana gelsin deyip Kakashi'nin üstüne atladı. Hem sevdiğinin elinden öldü vefasız, hak ettiğini buldu. Obito reyiz o kadar sevgi beslesin o gitsin artiz kakaşinin elinde ölsün.
 
Bijuu mühürlemişlerdi içine, Konoha'da kontrolden çıkmasını sağlayıp savaşta konoha'ya kayıp verdirmek istiyorlardı. Rin'de ''benim canımı sen al kakaşi'' yaptı. Tabii bunlarda başka birinin Obitoyu manipüle etme planın parçasıydı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık