Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 798: Kalp

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve Law'ın kombinasyonları görebiliriz. Dof'a karşı pek yapamadılar Bellamy yüzünden. Bence ikisi Issho'yu alır.
 
http://mangadoom.co/One-Piece/757/13/ beyler sadece şu sayfada Sabo'nun maruz kaldığı güce şurda law ve luffy den başka kim dayanabilir ki ikiside ölümcül bir savaştan yeni çıktı , amiral ise full stamina yani gücü kuvveti yerinde kimseyle ölümüne bir kavga yapmadı . Sonuç olarak luffy atar yaptı ve atar yapacak gücede muktedir law'la beraber ama dinlenip gelsinler . Yorgunken amiral harcar onları , ha hepsi full stamina başlarlarsa dövüşe Law-Luffy ikilisi korkunç bi kombinasyon mahvederler ishoyu .
 
Luffy kazandığı vs. lerde hep ilk darbeyi yiyen olurdu ve rakip yüceltilirdi ama sonucunda bir şekilde luffy alırdı. Şimdi burda olay tam tersi ve bu teze göre issho alır bu vs. yi. :a:
 

Cedric

E. Oda korsanfanı coşturuyor, bir sayda attı herkes kendinden geçti .Tabi bu heyecanı önceki bölümlere mal etmek gerek. :hhh: Sengoku duygusallık yaşattı, Sai ve Barto'nun tepkisi güzeldi ve Luffy'e gelirsek amiral Fuji'nin karşısında durabilecek karşılık verebilecek bir seviyeye ulaştığını görebiliriz. Oda bu bölüm takipçiyi de gaza getirerek beklentileri daha da artırdı fakat amiral alacak seviyede de değil bu geçici g4 formu içinde geçerli, Fuji'nin karakterini demeye gerek yok ve meyvesini de konuşmaya tartışmaya da gerek yok, bu adam kör ama hakisi de sağlam, Sabo vs sinde Sabo'nun atağına yön vererek kuş kafesine yolluyor adam, Luffy'nin ataklarını nereye yollayacağını düşünmek istemiyorum. :rolleyes: Bu bölüm Luffy'nin yetersiz güç bakımından dolayı eskiden yaşadıkları olayların bir daha yaşanmayacağını yani azımsanmayacak, her geçen gün artan gücü elde etmiş, geçmişin tam tersi olarak hedeflerine yürüdüklerini belirten bir bölüm olmuş kendi şahsi fikrimce. :gamyon:
 
Bölüm tabiki de çok iyiydi, Hancock gösterildi bi kare de olsa. Tekrardan görmek güzeldi. Luffy'nin atar epik bi sahne, takipçileri gaza getirmek için gösterilmiş kareden ibaret. İssho'nun mizacı sert olaydı görürdüm ben o atarın sonucunu. Vs olmadan ayrılırlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık