Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caylak d. onur

abi ne taktınız intihar edip ölememe olayına klasik oda geyiği mangalarda mantık aramayın..



Atlarken boyutu normal değil mi ? Bana düşerken boyutu büyüyor gibi geldi :hmm:
-Resim net kaidonun boyu değişmiyor resimde uzaklık yakınlık kuralı var. Mesala güneşi düşün dünyadan büyük ama uzak olduğu için küçük gözüküyor :D:D:D açıkladığım şey komik geldi:D:D

Aynen orada boynuz felanda göremiyoruz. garip ama boyu uzakta diye değişe bilir.
Boynuz olduğu net gözüküyor ellerini kaldırmış insan fügürü hayal ediyorsan sadece hayal gücün;)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Urouge neyin kafasın da acaba karşısında Yonkou var bilmiyor herhalde :D atlarken amin falan demeler ... Kidler de Shanks yolunda Kaido çıkınca afalladılar da savaşırlar mı bilemiyorum.. Sanjiler Zoudaysa eğer orası demek ki Kaidonun bölgesi galiba ama Law bunu nasıl bilmiyor. O kadar anlatmıştı kendi tayfası halen yok kesin pert onlar ..
 
Sayfalık analizimi yapayım:

1. Sayfa
İlk karede göründüğü üzere Manshelly henüz gücünü kullanıp şehri eski haline getirmemiş. Denizciler, kıyıda beklediği için gidiş hazırlığında olduklarını düşünüyorum. Issho muhtemelen kaçtıklarını söyleyecektir, Maynard'ı da bir şekilde susturacaktır. Ayrıca Issho'nun sözlerinden, Sakazuki'ye söylediği lafın gerçekten de Luffy ve Law'u yakalamak amacında olduğu anlaşılıyor.

2. Sayfa
İlk karede millet saraya çıkabilsin diye yapılmış Kanjuro'nun meymenetsiz merdiveni görünüyor. Üçüncü karede kolezyum savaşçıları uyurken görünüyor. Baby 5, Sai'nin dizine yatmış. Cavendish'i de milleti öldürmesin diye zincirlemişler,

3. Sayfa
Bir şekilde bizim ekibin Big Mam'dan kaçtığı, ancak Nami, Brook ve Momonosuke'nin bilmedikleri bir adada kayboldukları anlaşılıyor. Caesar muhtemelen adanın Kaido'ya bağlı olduğunu bildiğinden gemide kalmayı öneriyor, ancak diğerleri gitmekte ısrar ediyor. Caesar'ın kalbi Sanji'de olduğundan, zincirlerini de çıkarmışlar.

4. Sayfa
Nami'nin sözlerinden anladığım kadarıyla, zemin çok yumuşak ve bastıkça şekil değiştiriyor, bu yüzden hareket kabiliyetini kısıtlıyor. Düşerken Brook'un üstüne atlıyor, bir alt karede Brook'un kafasının şiştiğini görebilirsiniz. En alt karede bizimkilerin başına bu işlerinin sebebinin gelmesinin küçük bir kız olduğu söyleniyor. Detay verilmemiş.

5. Sayfa
Sheepshead isimli elemanın ne çeşit bir meyve yediğini anlamadım. Tek görünen şey, kollarını boynuza çevirebildiği. Koyun Kafa gibi bir adı olduğundan, Koyun Zoan'ı yemiş olabilir. Ancak meyve Paramecia gibi geldi bana.

6. Sayfa
Kayda değer bir şey yok.

7. Sayfa
Kadının söylediklerinden benim anladığım, bu elemanların Kin'emon'u aradıkları. Zira Kin'emon ve Momonosuke, Kaido'nun adını duyunca epey tırsmışlardı. Samuray diye özellikle bahsedildiğinden, iki olay arasında bir bağlantı olması muhtemel. Üstlerde bahsettiğim küçük kız 6. karede görünüyor. Bana cüce gibi geldi, ama küçük bir çocuk da olabilir. Chopper bir şey bulup bizimkileri çağırıyor, muhtemelen bulduğu şeyi haftaya görürüz. Son karede de Kaido'nun simgesi görünüyor.

8. Sayfa
Kaido'nun düşüşü gösterilmiş, bayağı iyi düşmüş. Son karede Kid'in adamlarından Heat görünüyor.

9. Sayfa
Adamlar saldırıya uğradıklarını düşünüyorlar, son karede Kaido'nun yerde açtığı çukur görülüyor.

10. Sayfa
Kaido'nun düşüşü, Kid'in gemilerinden birini yok etmiş. Hawkins'ten öğrendiğimize göre, onların olduğu bölgede çok sayıda gökyüzü adası varmış. En alt panelde Kaido'nun atladığı gökyüzü adası gösterilmiş, diğerlerinden farklı olarak bu adanın altında uçmasını sağlayan binlerce balon olduğu görülüyor.

11. Sayfa
İlk panelde suya balıklama atlarmış gibi duran Kaido görülüyor. Arkadaki yıkık şehir ve Urouge'un halinden anladığım kadarıyla, Kaido burada biraz olay çıkarmış. Balonlarda Kaido'ya ait bazı bilgiler veriliyor. 7 kere yenildiği ve 18 kez yakalandığı söylenmiş.

12. Sayfa
Açıklamalar devam ediyor. Öldürmek için bütün idam şekilleri denenmiş, ancak başarılı olunamamış. Sonraki sayfada Kaido'nun kendisinin bile kendisini öldüremediği söyleniyor zaten.

13. Sayfa
Düşüş Kaido'nun başını ağrıtmış, ayrıca intihar etmek gibi bir hobisi varmış.

14. Sayfa
Kaido'nun sözlerinden Doflamingo'nun yenildiğini henüz duymadığı anlaşılıyor. Ayrıca ikisinin büyük bir savaş çıkarmak için hazırlıklar yaptığını öğreniyoruz. Düştüğü yer biraz tuhaf olsa da, tamamen tesadüf ederi Kid ittifakının adasına düştüğünü düşünüyorum.
 

Caylak d. onur

kaido adamları samurayın peşindeler. Artık bir sorunumuz daha var kim bu samuray:D:D
kızın tipi normal değil ilk gördüğümde aklıma geyik bambi vardı o geldi ne alakaysa :D:D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bazı arkadaşlar 10.000 metreden atlamış abartmayın falan demiş ama koala bile Burgess gibi bir adamın yüksekten atlamasına çok şaşırıyor. Görünüşe göre fiziki olarak Garptan çok daha güçlü.
http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/0786/9
http://www.korsanfan.com/konu/gedatsunun-kaza-eseri-mavi-deniz-hayatı.280/

Böyle dandik bir adam bile Gökyüzü adasından düşüp birşey ölmüyorsa tabi olarak çok uçuk birşey olarak gelmedi bana oradan atlayıp birşey olmaması
 
Cok karıştı ortalik coookk nasil olacak bakalim adadan cikis. ananin yanindan kaçmış Sanjiler . cc. Yi kime verecekler dtayfadami kalacak deli sorular:hmm:
 

Croco-Boy

Şu funky kardeslerin küçügü gibi bunda da dogustan b.haki var olabilir mi acaba ? Hemde böyle son seviyesi gibi birşey. Zincirler kırıldı giyotinler kesmedi diyor. Ayrica atladigi yer 10.000 metre. Yani soyledigim tarzda extrem bir hakiye sahip degilse one piece evreninde bile ordan atlamak heleki direk zemine atlamak kesin ôlümdur. Egerki meyvesinden ötürü birşey yoksa bu b.hakide dünyanin en iyisi kaidou demektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık