Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 794: Sabo'nun Macerası

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    176
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olur olmaz herkesi aldık tayfaya ama durun bakalım daha önce de dedim Bellamy ilk tutuklanacak adamlardan o yüzden oraya saklamışlardır diye umut ediyorum. Öyledir öyle hatta şu an kendim inandım öyledir. :)
 
Bellamy gelsin tayfanın mazlumu olsun.Luffy sinirlendiğinde,yemekte et olmadığında falan ''Bellamy'yi getirin bana'' diyip dövsün.Tam Bellamy'lik bi görev bence.Alışkın da zaten :artiz:
 
793 bölümüne yetişemediğimden ikisini birleştirerek yorum yapayım. :)

Öncelikle bölümde beni en çok şaşırtan Sakazuki oldu, Fujitora'dan bile daha çok şaşırttığını söyleyebilirim, kendisinin hükümetin baş köpeği olduğunu birçok kez söylemiştim, belli ki hükümet ile ilişkileri gorousei dışı veya hükümet sadece onu aşırı agresif yapısı sebebiyle desteklemiş. Gorousei karşısına çıkıp bildiğin gider yaptı.

Ayrıca Blackbeard ile Aokiji'nin ortaklığı Sakazuki ve Gorousei'in de kulağına gitmiş, bu ikisi güçlerini birleştirdikleri vakit ortaya muazzam bir güç çıkacaktır.

Bonney'in gücünün nasıl çalıştığını bilmediğimizden bahsetmiştik, yine öğrenemedik, bu sefer kendini yaşlandırmış, ardından çocuk yapmış.

Kid'in Shanks'ı hedef alması, aslında ittifakları kurulduğundan beri aklımdaydı. Bunun ana stratejisi, Kid'in manyetizma gücünün, Shanks'ın kullandığı tek silah olan, metalden bir kılıca etki etme ihtimali olabilir, belki de sırf bu sebeple Shanks'ı hedef aldılar. Ama yine de başarılı olacaklarını düşünmüyorum, Shanks'ın kılıcına Kid etki edebilse bile, Shanks'ın Haki olarak tek çıplak eliyle bile bu arkadaşları alabileceği gerçeği var, burada devreye Apoo ve Hawkins girecek, bu arkadaşlarda aynı Law gibi çok güçlü ''support'' yani destek görevi alabilecek kişiler, birisi direk büyücü diğeri ise 2 sene önceki ezik haliyle bile bir amirale pusu atıp uzaktan dikkatini çekebilecek garip bir yeteneğe sahip.

Akainu ile Fujitora'nın sonu da iyi gözükmüyor, ya Fujitora denizcilerden ayrılacak ya da bizimkiler paket olacak, bence ilki daha makul olur.

794 ise tahmin edilen senaryo olmuş, Sabo'nun ölmediğini düşünüyorduk, çıktı, şimdi de senaryosu belli olmuş oldu, hafıza kaybı gayet makul bir nedendi. Dragon'un sinirli halinide görmüş olduk.
 
Son düzenleme:
Dragon'un yeteneğinin kesin meyve olduğuna dair hiçbir belirti yok. O yüzden iki ihtimal var. H.haki de çıkabilir.:D
 
sanji nerde yav?

neyse tayfaya belamy gelmesinde ne halt yemek istiyorsa yesin Oda, barto gibi adam duruyorken belamy? kendinden utansin.
 
Bellamy tayfaya gelsin. Tayfaya gelince daha farklı olacak. Tamam Law , Cavendish ya da Barto gelse daha iyi. Ama kendimizi hazırlayalım Bellamy'de gelebilir. Şimdiden ısınmaya bakın.:) Bu arada tayfaya gelince sevmeye başlayacağız gibi geliyor nedense.:)
 
Acıklı fb ,işlenen olay , umudunu Luıfye bağlama , tüm oklar Lawı işaret ediyor şu lanet olası 10. Eleman gelsede kurtulsak şu işten.

Nefes alan herkese potansiyel tayfa üyesi Gözüyle bakılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık