Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 793: Kaplan Ve Köpek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mağmayı kendi tarafına geçirtmeyen haki bariyeri . Mıknatısı hiç çektirmez :)
+1

Ayrıca haki master bir Shanks karşısında insan yeteneğini ne ölçüde kullanabilir tartışılır. Shanks hakisini saldı mı Kid hiç etkilenmeden meyvesini kullanabilir diye düşünmek bana göre uçuk düşünce olur. Shanks gibi bir haki master hakiyi saldığında kim olursa olsun meyvesini doğru düzgün kontrol edemez. Ki Oda ne kadar trolllük de yapsa böyle bir trollük yapmaz.
 
Abi olay bana göre çok basit. Bizi ters köşe yapmak için bunu yaptı. Biz şimdi şaşırdık teoriler üretiyoruz . Önceki sayfada da dedim . Big Mom gemisine saldırdı bu ittifak. Yonkoular da piskopat zaten. Bizimkiler Big Mom'u almazsa Kaido'ya yürürlerse . Big Mom'un yüzünde bizimkinin bombası patlayacak. Ama haberi alacak ki Kaido ile savaşıyoruz ama diğer yandan gemilerini batıran Kid i yakalarsa affeder mi ? Bırakır gider mi yani ? Şeker için ada yıkıyor kadın :/ Kid zayıflatacak, BB indirecek . Hepimizin gönlü olacak işte :) Yok güçlüyse zaten indirirler ama sanmıyorum . Amiral gücüne ulaşmadı daha Luffy ki Kid dışında o ittifakta Luffy'den güçlü yoktur. O güçle nereye alacaklar düşündürücü :/
 
@ch3rl0b11n

Hoşgeldin hacı bayadır yoksun.
Yazın güzel ama nedense tek bir yere takıldım. :/ Dof ölmedi. :D

Oda bildiğin bizi yemliyor. Kid-Bigmam derken Shanks'a döndü şimdi de olay. Shanks'a saldıramadan başka bir şey olacak gibi duruyor.
Yahu öldü derken pert oldu demek istiyorum orada, devre dışı kaldı yani. Yoksa kimsenin ne darbelerle ölmediği seride Dof mu ölecek. :D


Benim laptop mevta olmuştu, @cagdas sağolsun düzeldi. :a:
 
Yerçekimi meyvesi yemiş Fujitora Sabo'yu çekemiyor. Kid sabo gücünde olsa Fujiden güçlü olan Shanks'ı nasıl yerinden oynatacak ? :) Kılıcını çekemez zaten Kid adlı üye kardeşim. Hakiyi kılıca yükler ,elindeki kılıc gitmez yani. Yenilecekse Shanks böyle saçma nedenle yenilmez diyorum :)
Fuji kendine çekmiyor yerçekimini arttırıyor yani hareket etmen zorlaşıyor.
Saboda yerçekiminden kurtulmak için ateş formuna dönüşüyor yani haki ile ilgili birşey yok ortada :/

Anca fiziksel gücüyle engeller manyetizmayı hakiyle değil.
 
Ben Kidd'e güveniyorum ya ismi boşuna en ünlü korsanların isminden olamaz. Bu adam cidden çok önemli bi şeyler yapacak. Hepimiz Big Mom'ı yenebileceğine inanıyorduk, neden Shanks'ı yenemesin. Sonuçta Law'ın Kaido'yu yeriz planına güveniyoruz. Hatta Law gelse dese "Shanks'ı yeneriz", hepimiz inanırız hatta Law'a güveniriz çünkü dediğini yapar. Bence olmayacak şey değil. Law zeki biliyorum ama, Kidd'e bi şeyler yapar.
Luffy olmasa Law Dof'tan intikamını alamayıp ölecekti. Kid'de benzer olacak bence. Öyle planla falla olmaz bu işler. Güç gerekiyor.
Hele de bu adam Shanks. Taa kaçıncı 3-4. bölümde gördük adamı.
Shanks'ın Kid ve ittifakına yenilmesinin kılıcının çekilmesinin imkanı yok.

Ayrıca Fuji'yi durdurmak için CP0 da ortaya çıkabilir ya da CP0 Dof'u ve tayfasını kaçırır marinelerden gemide falan Fuji'nin karşısına çıkarak.
CP0 çok pasif kaldı ya şimdi geçer Fuji'nin karşısına ya da Fuji ayrılırken.
 
Bege'nin dediklerine bakılırsa Sanjiler sıkıntı çekmiyor gibi.Streamde iyi durumdalar gibi şeyler demiş Bege.
Oruç babanın karşısına Enel ya da Wiper falan cıkar bence.Boşuna gösterilmemiştir bu sahne.Bir yerde bağlantıyı kurar Oda.
Akainu'nun Goroseilere soktuğu laf ve Fujitora ile konuşması cok iyiydi.

Supernovaları geçtik.Sırada ağa babalar var.Bir dahaki bölüm BB,Shanks,Mihawk,Dragon,Aokiji ve belki Rayleigh'in gösterilmesini bekliyorum.:a:Umarım direk Fuji'ye geçmez.Dış dünyayı görmeye devam ederiz.
 
+1

Ayrıca haki master bir Shanks karşısında insan yeteneğini ne ölçüde kullanabilir tartışılır. Shanks hakisini saldı mı Kid hiç etkilenmeden meyvesini kullanabilir diye düşünmek bana göre uçuk düşünce olur. Shanks gibi bir haki master hakiyi saldığında kim olursa olsun meyvesini doğru düzgün kontrol edemez. Ki Oda ne kadar trolllük de yapsa böyle bir trollük yapmaz.
Yok sırf kılıcını , silahlarını elinden alır demelerine karşıyım . Yer çekimi olan Fujitora daha Sabo'nun tam dengesini bozamamışken .Sabo dan güçsüz olduğunu düşündüğüm hadi eşit güçte olsun bu Kid . Fujitora'dan güçlü bir Shanks'ın elinden normalde alamaz ki kılıcını :D Trollük olur bu :D

Bak bunlar iyi kanıt olmuş :)
 

Üye silindi 1004

Big Mom gelip Kid'e girebilir çünkü onun gemilerini cehenneme çevirdi.
Law planını güçlendirmek için daha fazla Supernova'ya ihtiyaç duyabilir "aptallar öyle yapacağınıza hep birlikte Kaido'ya girelim zaten silah ve smile gücünü kaybetti, zayıf" diyebilir.
Kid, Shanks'ı yenmek için BB'den destek alabilir.
Kid, çıkar elinden geleni yapar ama, keybeder.
Big Mom ve Kaido beraber hareket eder bu yüzden iki nova çetesi birleşmek zorunda kalır.

Ama ben şuna inanıyorum Shanks'ı birileri ezip geçmek zorunda ve bunu illa biri yapacak. Herkes BB diyor bu isme, olabilir. BB'nin Shanks'ı yenmesi imkansız değil hatta oldukça olası. Bu işe Kid'in de karışma ihtimali çok yüksek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık