Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LastiktenAdam

Sizce Fujitora Shichibukai sistemini dediği gibi kaldırırsa Hancock yengemiz ne yapar? Sonuçta yeri belli yurdu belli. Mihawk bir yere bağlı değil kafasına göre özgürce akar. Kuma tam robot olduysa zaten (ki sanmıyorum) hükümetin elinde kalır. Buggy eski hayata devam (ki zaten Shi olduktan sonra da hayatı pek değişmemiştir. Bir Buggy ne yapabilir ki :D) Bir de bilinmeyen Shi işte.Yengemiz Yeni Dünyaya gelir mi kocasının yanına :D
 
Sizce Fujitora Shichibukai sistemini dediği gibi kaldırırsa Hancock yengemiz ne yapar? Sonuçta yeri belli yurdu belli. Mihawk bir yere bağlı değil kafasına göre özgürce akar. Kuma tam robot olduysa zaten (ki sanmıyorum) hükümetin elinde kalır. Buggy eski hayata devam (ki zaten Shi olduktan sonra da hayatı pek değişmemiştir. Bir Buggy ne yapabilir ki :D) Bir de bilinmeyen Shi işte.Yengemiz Yeni Dünyaya gelir mi kocasının yanına :D
Bence ona fazla karışmazlar zaten adasında kendi halinde.
 
Nesi kafi? Akainu da dövüşür kısa süre Kizaru da Aokiji de. Burada önemli nokta bu. Yani bu adamların ayarında birisi de eğer tayfası iyiyse yonko olabilir. Kizaru direk WB'ye daldı, Aokiji daldı Akainu daldı. Öyle bir söylemişsin ki Akainu dalmayacak sanki Squardo pıçaklamasa. Gram korkuları yok la adamların. Kaido'dan farkları ne? Akainu'nun eline fırsat geçmiş bunu değerlendiriyor ne var bunda anlamadım. Kaido'nun elinde güçten düşürme fırsatı olsa kullanmayacağını nereden biliyorsun :D Korsan la bunlar. Etik metik dinlemezler.

Teach uçtu da bu sıkıntı değil ki abi. WB'ye de gelen vurdu giden vurdu. Kolay hasar almak başka bir şeydir dayanıklılık başka şeydir. Kimi adam zor hasar alır ama bu demek değildir ki kolay hasar alandan daha dayanıklıdır. WB'yi gördün işte, yediğinin hattı hesabı yok, kafanın yarısı yok devam ediyor. Teach'in olayı da bu. Yer yer kalkar. Ama şuna da dikkat mangaka az yemesi için 2 meyve vermiş. Biri iptal eder, diğeri kolayca bloklar. Kusurları örtmüş yani.

İkincisi salt bunlar da değil. Adım gibi eminim ki 3 tip hayvani haki verecek mangaka. İki yıl önce öyle koka moka yoktu. 2y sonra gör bak Teach koka yapıp nasıl azaltacak hasarı. Tam tank olacak.

Akainu'dan kaçma sebebi çok açık. Adam sırf o tayfa için shichi olmuş. Orada dalsalar Akainu inerdi ama Teach kendisi de ölebilirdi, kendisinden korkmasa bile tayfasından korkar zira hepimiz biliyoruz ki Sakazuki birkaçını götürürdü yanında. Olay zayıf halka olması değil, olay daha da güçlenmek. Ben Shiryu'yu amiral seviyesi bekliyorum mesela. Sol kolu Shiryu'ya yakın. Adam mantıklı iş yapıyor. Olabildiğine güçlenecek ki farkını koyacak. Kaido da zoan yüklemesi yapıyor misal, zayıf olduğunu düşünmüyordur emin ol. Ama fazlasını istiyor işte. Olay o.

Teach neden yonkolara dalsın ki? Bir manası yok. Kaido'yu veyahut Mom'ı devirmesi Teach'e bir şey katmaz. Bunları devirene kk demiyorlar. Herif kk olma niyetinde. Bu savaş kazandırmaz, kaybettirir. Adam kaybı falan yaşayabilir. Olay la ben bunlardan güçsüzüm dalmayayım olayı değil ki. Mantığı ve gereği yok.

3 tip devasa haki ile nasıl WB'den aşağı olur la :D WB'nin dark versiyonu olduğu bence çok açık bu adamın. Özellikleri benziyor. Ama üste yami yami de verildi. Fazlası var, eksiği yok bekle gör.
amiraller, zaten yonkolardan cok asagıda degildir. bunda cok kişi hemfikirdir. ama amirallerin en güclüsü gibi gözüken akainu bile, wb kayısı kopardıgında resmen etkisiz kaldı, hemde iki hamlede ;) yani aokijiyi düşün, o haldeki wbyi bile alasagı edemezdi bence. üstelik deprem donmuyor... kizaruda önce zephryi yensin :D o yüzden ben yonkoların her birini, amirallerden üstün görüyorum. öyle olmasa, yeni dünyada en azından bir iki yer tutarlardı. adamlar resmen karısmamıslar, akainu karargahı oraya tasıyana kadar. ahada isshoyu görüyoruz, ne yapıyor ? kaidou gelsin bakalım, doflamingo nasıl diz çöküp tövbe ediyor :D

wbnin stilinide daha önce söyledim. adamın savas tarzı o, ölümüne giriyor, karsıdan gelen hamleyi önemsemiyor çünkü kendisi bir, bilemedin iki kere koyunca opdeki en güclü 10 adamdan birini bile, etkisiz hale getirebiliyor. o teach dedigin adamada, ölüme 5 dakika kala, sadece bisentosuyla az daha ölüm getirecekti wb...

ben teachi sevmiyorum. ama gücünüde inkar etmiyorum. gördügüm seyleri söylüyorum sadece. luffy, teachi gecicek ve kk olacak. ama wbyi gecemiyecegi için, bence wb öldü. adam resmen wb ve ace ölsün diye koca arc çizmiş ve detaylara kendi agzıylan fazla egilememiş bile...

sonra 3 tip haki olayı... teachte 3 tipte olsa, üstüne 2 meyvede olsa. bir; gura gura no mi anladıgım kadarıyla, meyve gücüne dourikininde katılımıyla etkili olan bir meyve. o yüzden her saldırısnda kaslarına odaklanılmıs wbnin. yani teach istesede, o meyveyi yag fıcısı bedeniyle wb kadar iyi kullanamaz. ikincisi; yami yami no minin shanks gibi adamlar karsısında hiç bir esprisi yok. yani yonko olur, kk adayıda olur. ama tam gücündeki bir wb olamaz diyorum ben. benim kanaatim bu yönde. çünkü wbdeki güc, dayanıklılık,ruh ,irade ve dirayet onda yok. adam geberip gidecek, kac tonluk gemiyi tek elle durduruyor. diyorum ya wb kibirine kapılıp hata yaparak öldü belki, ama bu onun gücünün muazzamlıgını degiştirmez. yani denk olabilir, ama bence wbye eşit olamaz. ha muhtemelen yonkolar içinde, wbye eşite yakın güce cıkacak tek adamda teach olur. bunada birsey demem. ama direk eşiti gibi su an için, bak üstüne basarak söylüyorum su an için görmüyorum...

sadece dayanıklılıgıda yabana atma. baskası olsa ölmüştü, doflamingo hala ayakta ;) bu seviyedeki dövüslerde, wb gibi adamlar sahip olduklarıyla, teach gibileri harcarlar. bizde bu seride luffynin, teachi harcayısını izliyecegiz zaten :)

son olarak yonkoların durumu. teach güc arıyor, çünkü hedefine ilerliyor.sunları kısaca özetliyeyim ;

- yeni dünyaya gelse ve ünlü birini indirse daha kolay shicibukai olmazmıydı ? evet. o ne yaptı ? grand linede, 100 milyona yeni cıkmıs bir ezik aradı. çünkü o gücle amirallerin veya yonkolardan saglam bir adamın radarına girse onu öldürürlerdi. adam akıllı. aynı durumda şimdi.

- meyvesine hakim oldu. zayıf olan tayfasınıda güclendiriyor. sana ne diyorum. teach fırsatı bulursa harekete gecer. shanksle dövüsmemesi gerektigini biliyordu. acele bile dövüsmek istemedi. akainudan tayfaca kactılar. bu onun hem korkak, hem akıllı oldugunu gösterir. şimdi ne yapıyor meyve topluyor. ne yapıcak meyveleri ? manavmı acıcak yeni dünyada :D kendide yiyemiyecegine göre, tayfasına veriyordur. inan teachin gücü yetsin cöreklenir hemen bir yonkoya. adam diyor herseyi planladım;

1. önce 100 milyon ve üzeri eden bir adam bul.
2. shicibukai ol.
3. impel downdan hedefledigi tayfa üyelerini al.
4. wbnin düşüşünü bekle, olmadı git savas meyvesini al.
5. shanksın deyimiyle wbnin unvanını al.
6. yami yaminin gücüyle tayfanı güclendir. diger yonkoları as.
7. yonkoları indir.
8. kk olmayı basar ve tarihteki en çirkin korsanlar kralı ol :D

gördügün gibi acein önüne düşmesiyle gelen bal sayesinde, bazı seyler daha kolaylastı ama asagı yukarı planı bu. 7. basamak için, az biraz daha bekleyip er yada gec saldıracaktır. yedigi meyvenin önemi yok herkes ölümlüdür çünkü.

- son olarak kaidou. sence kaidou neden gücleniyor ? oda kk olmak istemesin... peki asagı yukarı kaptanlar eşit gücte. o zaman farkı nasıl belirlersin ? tayfası güclü olan kazanır. o smile kasıyor. teach orjinal meyve kasıyor. shanksinkiler dua edip, hatim indiriyor. linlinikiler zaten seker de seker. :D luffy neden güclendiyse onlarda o yüzden gücleniyor. ben kaidonun yerinde olsam, teachin meyve avladıgını ögrendigim gibi smileı iki katına cıkarırım. çünkü dün wbye cöken, yarın kaidouya cöker. bakalım dedigin gibi bekleyip görelim.
 

Roronoa Zoro

Dof 2ye 1 vsyi nerde attı bilmiyom yada aynı mangayı okumuyoruz. Law ile dof teke tek mi kapıştı ? yada dofa luffy ve law daima Birlikte mi saldırdı? Luffynin 2y öncesi ve şimdiki kıyaslarsak muazzam bir gelişme var. Luffy Dofu handikapı olmadan yense herkes yuh derdi zaten bunun neresi eziklik? luffy önüne çıkan herkesle savaşsın ama bölüm bossu savaşmasın yaralanmasın öyle bir dünya yok bence.Doffy kimle savaştı sadece Law oda işin içinde Trebolda var büyük ihtimal.Şuana kadar adada denizciler,korsanlar,bigmam daima köstek olundu bu savaşa elini biraz vicdanına koy bence.Teke tek vs atsalardı bile çoktan tahtalı köyü boylamazdı.Evet Doftan güçlü olmayabilir ama Dofu alamayacak kadar da güçsüz değil. Ki Dof isshoya kafa tutan bir insan.Elini vicdanına koy da yaz.
Law, luffynin red hawkını vurdurtmadı mı dofa? madem 2vs1 değildi, dof yerden kalktıktan sonra neden 2sine de saldırdı? ondan sonra dof luffy ile dövüşürken ve luffy hiç bir hal yiyemezken law bi anda kendini ışınlayıp radyo knife atmadı mı? luffy olmasa o radio saldırısını yapamazdı. ardından yıldırımı da çakamazdı. bal gibi 2vs1 attı dof. ikisini de tek başına indirdi. birini belamy ve kuklası ile oyaladı diğerini kesti biçti. yapmadı mı? belamyi kuklayı kim kontrol etti? aynı sırada lawla kim kapıştı? dof. bu kadar basit. olan şeye niye olmadı diyorsun? nedir bu dofun gücünü kabul etmeme durumu.adam güçlü. 2 tane D bir tane kutsal ejder etmedi. biri kol bıraktı hemde.gelip de bana belamy özgürdü falan deme. o sonradan olan birşey. ilk başta kontrol ediliyordu. luffy adam olsaydı da indirseydi. luffyi yücelteceksen, radyo knife ve yıldırımı yemiş iç organları hasarlı dikişlerle ölmemek için ayakta duran dofu, g4 le yarım saat vurup perte çıkışı ile yüceltebilirsin. sağlam bir dof karşısında luffynin zerre şansı yok. kabak gibi ortada olan bir gerçek bu.
 

Alpamis

Law, luffynin red hawkını vurdurtmadı mı dofa? madem 2vs1 değildi, dof yerden kalktıktan sonra neden 2sine de saldırdı? ondan sonra dof luffy ile dövüşürken ve luffy hiç bir hal yiyemezken law bi anda kendini ışınlayıp radyo knife atmadı mı? luffy olmasa o radio saldırısını yapamazdı. ardından yıldırımı da çakamazdı. bal gibi 2vs1 attı dof. ikisini de tek başına indirdi. birini belamy ve kuklası ile oyaladı diğerini kesti biçti. yapmadı mı? belamyi kuklayı kim kontrol etti? aynı sırada lawla kim kapıştı? dof. bu kadar basit. olan şeye niye olmadı diyorsun? nedir bu dofun gücünü kabul etmeme durumu.adam güçlü. 2 tane D bir tane kutsal ejder etmedi. biri kol bıraktı hemde.gelip de bana belamy özgürdü falan deme. o sonradan olan birşey. ilk başta kontrol ediliyordu. luffy adam olsaydı da indirseydi. luffyi yücelteceksen, radyo knife ve yıldırımı yemiş iç organları hasarlı dikişlerle ölmemek için ayakta duran dofu, g4 le yarım saat vurup perte çıkışı ile yüceltebilirsin. sağlam bir dof karşısında luffynin zerre şansı yok. kabak gibi ortada olan bir gerçek bu.
He çelişkiye bak çelişkiye. Bellamy'i kandırıp kendisi için kullanırken sıkıntı yok. Belki Luffy'de Lawı' kullandı. Ve şimdide o gladyatörleri kullanıyor ?
 
Law, luffynin red hawkını vurdurtmadı mı dofa? madem 2vs1 değildi, dof yerden kalktıktan sonra neden 2sine de saldırdı? ondan sonra dof luffy ile dövüşürken ve luffy hiç bir hal yiyemezken law bi anda kendini ışınlayıp radyo knife atmadı mı? luffy olmasa o radio saldırısını yapamazdı. ardından yıldırımı da çakamazdı. bal gibi 2vs1 attı dof. ikisini de tek başına indirdi. birini belamy ve kuklası ile oyaladı diğerini kesti biçti. yapmadı mı? belamyi kuklayı kim kontrol etti? aynı sırada lawla kim kapıştı? dof. bu kadar basit. olan şeye niye olmadı diyorsun? nedir bu dofun gücünü kabul etmeme durumu.adam güçlü. 2 tane D bir tane kutsal ejder etmedi. biri kol bıraktı hemde.gelip de bana belamy özgürdü falan deme. o sonradan olan birşey. ilk başta kontrol ediliyordu. luffy adam olsaydı da indirseydi. luffyi yücelteceksen, radyo knife ve yıldırımı yemiş iç organları hasarlı dikişlerle ölmemek için ayakta duran dofu, g4 le yarım saat vurup perte çıkışı ile yüceltebilirsin. sağlam bir dof karşısında luffynin zerre şansı yok. kabak gibi ortada olan bir gerçek bu.
Luffy aşağıda dövüşürken Dof ve Trebol vs Law oldu. Luffy göz göre göre hasar aldı Bellamy'den pek bir şey değildi ama olsun. Bu adam H.Haki sahibi Chinjao'yu devirdi. Kendini belli etmemek için uzatmak zorunda kaldı bu yüzden pisi pisine az da olsa hasar aldı. 1-2 gün önce yaptığı savaş yüzünden zaten zor durumdaydı. Şimdi bir iki günde ne olur demeyin daha önce yaşadı tayfa. Kizaru geldiğinde Luffy hariç hepsi hasarlıydı. Şimdi de aynı mantık Luffy Punk Hazard'dan beri aralıksız dövüşüyor neredeyse. Sence de Dofla bu seviyede kapışması bile normal değil mi? Üç günde ortalama üstü iki korsanı indirdi. Amiralden bir tık aşağıdaki adamı da ölümün eşiğine getirdi. Bire bir vs. de gayet başa baş kapışırlar.
 
He çelişkiye bak çelişkiye. Bellamy'i kandırıp kendisi için kullanırken sıkıntı yok. Belki Luffy'de Lawı' kullandı. Ve şimdide o gladyatörleri kullanıyor ?
Yuh Luffy hayatında adam mı kullanış , sen inanıyor musun bu yazdığına. Luffy de o beyin yok keşke olsa.

Sabo adam mı ? sen onu söyle ,bak Sabo ' ya kardeşini ne güzel kandırdı kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık