Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Loki'nin Seviyesi

Loki'nin Seviyesi


  • Kullanılan toplam oy
    85


Sizce Elbaf'ın prensi Loki'nin güç seviyesi nedir?

Loki'yi durdurmak için tüm Elbaf savaşçılarının birlik olması gerekmiş. Elbaf'ın en güçlü ada olduğunu biliyoruz. Big Mom devlerle birlik olabilse diğer yonkou'ları ortadan kaldırıp korsanlar kralı olabileceğini düşünüyor.


Kraliyet ailesinde nesilden nesle geçen efsanevi şeytan meyvesi olduğu söyleniyor. Loki bu meyveyi yiyebilmek için babasını öldürmüş ancak yedi mi bilmiyoruz.

Karakter hakkında yeni bilgi geldikçe güncelleyeceğim.
 
O kadar zamandır Elbaf savaşçıları şöyle güçlü böyle efsane diye konuşuldu, adam bütün adayla savaşmış. Kral hakisi sahibi olduğunu ve saldırılarına ekleyebildiğini düşünüyorum. Bence şeytan meyvesini de yemiştir. Yonkuo üstüne basıp geçtim.
 
Eğer bizim tayfa (luffy dahil) bi power up alacaksa lokinin hiç olmazsa yonko seviyesi olması gerekir. Ama ben odanın bir dev şeytan meyvesi yeseydi ve haki bilseydi ne olurdu sorularının cevaplarını loki üzerinden vereceğini düşünüyorum. Ondan dolayı yonko üstü diyip geçtim
 
Bence yonkou amiral ve sağ koldan başka bir kategori çıkacak ki bunun için tam zamanı yeni dünyaya girdik ilk yonkou ve amirallerle karşılaştık eski yonkouların yenilmesiyle yonkouluk bitti bi shanks kaldı o da karasakala harcanacak gibi gözüküyo amiraller rezil oldu biri filo amirali biri pizza oldu diğeri de korkusundan kaçtı amiral olarak diyebileceğimiz bi fuji reis kaldı ona da ne olacağını zaman gösterecek yonkouların bütün yardımcıları buhar oldu bi beckman ve zoro kaldı beckman şimdilik bekleniyor zoroyu da salla tek bıraksan kaybolur gider valla :D işte yeni dünyanın ne kadar dehşetli olduğunun bir göstergesi bence
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 16)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık