Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130: Lanetli Prens

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 88 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 24 18.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 11.8%

  • Kullanılan toplam oy
    127
Zunisha ,Wano ve Yddgarsil boyut karşılastırılması olsa tam olarak ne kadar büyük anlarız aslında .
Bu boyutta bir ağaç Zunisha ile ilişkilimi acaba? eski dünyadan soyu tükenmis bir diyardan ikisi de bence.Egghead robotu da buranın yerlileri tarafından yapılan bir robotmuş mesela
 
Loki ve Elbaf'ın çizimlerini beğenmediğimi söylemiştim ama temiz panellerle birlikte iyi gözüküyorlar. Nedense Loki'nin gözleride Mihawk ve İmu'nun gözleri gibi halkalı ve kırmızı olacakmış hissiyatı geldi.
 
Robin'in büyük ödül değişimini kura bağlaması ilginç ve sanırım Oda-sensei'nin büyük ödül sıçramalarını mantıklı kılma şekli ama tabi bu 100 yıllık devler için mantıklı olsa da Crocodile gibileri hala saçma kalıyor. Dorry ve Brogy zamanının zirveleriydi sanırım Yonko gibi yani cidden eskiden King, Katakuri seviyesi adamlar 80,90 milyon ödülle geziyor olabilirler. Aklıma Woonan geldi ilk filmden "Büyük Altın Korsan", "Dünyanın Altının 3'te 1'ini Ele Geçiren Adam" kafa ödülü 60 milyon ki doğu mavide bu çapta ödül yok olsa da bu eylemlere bu ödül az geliyordu şimdi gözümde efsaneleşti.
 
Loki, konuşunda köprü sallanmaya başladı galiba. Ses ile ilgili bir meyve yemiş olabilir. X işareti var bir de. O ne olacak bakalım. Loki ile Lola'nın evlenmemesi isabet olmuş. Lola pert olurdu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık