Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130 Spoiler Yorumları

ZKL falan yazıpta Loki'nin seviyesini düşürmeye gerek yok, Luffy'e rakip çıktıktan sonra başlayın, Luffy'e ekmek kalmadı seride.
 
Loki'yi herhalde süs diye çizmedi, nasıl olacak bilmiyorum ama Loki bir şekilde serbest kalacak. Acaba Shanks ile tanışıyor mu onu çok merak ettim.
 
Lokinin, meyve İskandinav mitolojisi ile bağlantılı bir güçse ve zoansa Fenrir(Dev Kurt) ya da Jormungand(Dev Yılan) çıka bilir. Fenrir mitolojide zincirli bir halde tutuluyordu.
 
İlginçtir; Dofflamingo'da babasını öldürmüştü, Loki de. İkisinin de dili dışarı sarkıyor(benzetme pek hoş değil ama:D). Muhtemelen Loki'de de Kralların Hakisi vardır.
 
Loki’nin yaşı Wiki’de 63 bu arada. Devler için küçük sayılır ama Kaido’dan falan büyükmüş.
Yaşına göre gücü baya fazla, luffy'nin dev hali gibi düşünebiliriz. Çok potansiyelli adammış. Devlerin kral hakisi acaba nasıl oluyor, mesela adam elini full kral haki ile kaplasa çok fazla haki olmayacak mı? İnsanların devlerle kral hakisi savaşında nasıl mücadele edebileceğini kafamda oturtamıyorum. Kral hakisi kullanabilen bir dev, kral hakisi kullanabilen bir insana göre çok daha güçlü diye düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık