Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130 Spoiler Yorumları

Crocodile,Shichibukai olduğu için başlarda ödülü o sebeple düşüktü. Shichibukailer hükümetle işbirliği yaptığı için ödüllerini düşük tutuyordu hükümet,Shichibukailik kalkınca asıl ödüllerine geri döndüler.
 
King'in şanssızlığı bol keseden ödül dağıtılan döneme denk gelememesi. Şimdi işlense 2 milyar olurdu ödülü.
 
Şimdi Loki Luffyle savaşmaz diye düşünüyorum. Sonuçta güneş tanrısı kendilerine geliyor. Devlerin gözbebeği. Tek hareketi ile dünyaya hükmedecek adam. Big Mom bu yüzden Lokiyi istedi. Ve Luffy'i sınayabilir. Gerçekten Joyboymu ölçebilir. ama emin olun adamın kahramanı geliyor. Thor vs Loki savaşıda görürsek şaşırmayın Luffy yıldırım atıyor sonuçta
 
Tabi ki oda var da yine kurguya uydurmuş Oda. Beyazsakala yenilip tüm itibarını ve mentalini kaybetti,Shichibukai olduğu için Hükümetten de destek bekledi muhtemelen Hükümet buna destek vermedi Yonkou olup bizi satar diyerek. O Sebeple Alabastayı ele geçirmeye kalktı. Bence ödülünün artma sebebi Alabasta da yaptıklarından,Ondan böyle bir hamle beklemiyorlardı,Sonrasında Marineford da hükümete karşı savaşması da etkili. Ödüllerde güç kadar hükümete yarattığın tehditte önemli.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 21, Ziyaretçi: 70)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık