Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1129 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks law dan hızlıdır da law'ın kid gibi kendisine saldırılacak büyük bir fırsat vereceğini sanmıyorum
Ben de bundan bahsediyorum aslında. Benim için tek yemek demek fırsat vermeden indirmek. Law-Vergo buna verilebilecek örneklerden. Law'ın dövüş zekası var. Rahat karşı koyabilecek ya da savunma yapabilecek meyvesi var. Fiziken esnek yapıya da sahip. Estetik hareketler de bulunuyor. Kılıç teknik becerisi var. Olayı hızlı kavrayabilme yetisine sahip. Bence Shanks'a saldırı da denk getirebilir. Getirdiği noktada kendi de büyük hasar yiyebilir. O yüzden Shanks'tan tek yemezdi. Belki Karasakala verdiği zarardan daha azı olurdu ama savaş süresi aynı olurdu. Benim fikrimce böyle.
 
Artur'un videoyu izledim dün. Bu maskeli elemanın 38 yıl önce God Valley'de gözüktüğünü iddia ediyor, Garling'in gençliğinin gösterildiği panelde, arkada.
Stil olarak da ayakkabıdan benzettiği kişiler arasında Road vardı zaten Arthur'un.

63 yaşındaymış Road. 38 yıl önce God Valley'de olsa o zaman yaşı 25 olur.
Mümkün mü, mümkün. Olsa ne yazar?
Road kutsal ejder diyelim, Loki de mevcut prens. Belki ordan bişeyler.
He bi de Goldberg var 63 yaşında o jenerasyondan. O da bi yerden fırtlayabilir gibi.

Road'da normalde hem katana var, hem de navigatör kendisi. Nami ile eşleşmesi güzel ama adam niye katanayı bıraktı acaba.
Zoro ile bi tokuştursalardı iyiydi Wb-Roger karşılaşması misali.
 
genellikle mühendislik için kullanılan "simple is the best" lafını goda için kullanmak istiyorum. arkadaşım g4 nika cart curt geç bunları, 20 küsür sene olmuş, yonkou yapmışsın bu adamı, sonra bu adamın filo kaptanlarından birinin daha önce başını çektiği bir grupta yer almış başka bir karaktere tayfasıyla beraber oyuncak ediyorsun. ulan çok basit, bu okur totlandda katakuri ile kapışırken aynayı kırıyormuş gibi bu karakteri kırıp atan, marinefordda john giantı kağıt gibi büküp atan wb gibi birşey görmek istiyor. ama sen ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri yıllardır önümüze koyuyorsun be adam. kime sorsan bu devi döveceğini, taklit ettiği güneş tanrısını karşısında gördükten sonra hajdurin gibi uşağı olacağını, elbafa rehberlik edeceğini, info vereceğini anlatır sana. hem kendini yoruyorsun hem bizi, te allam
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık