Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1128 Spoiler Yorumları

Eskiden denize kıyısı olan büyük şehirlerin limanlarında karantina yerleri olurdu. Hastalık taşıma vs. riskine karşı yeni gelenler buralarda bekletilirdi. Hastalık yoksa bile toprağa basmalarına hemen müsaade edilmezdi. Elbaf'ın da sanal gerçeklik karantinası varmış demek. Adaya gelenleri kendilerini adaya girdi zannetsinler diye koydukları bir oda varmış.
 
Nasıl bağlayacak SODA bunu acaba... Gemiden oraya geçişler vs oradan uyanmadır nasıl oldu bunlar. Alice Harikalar diyarından Tom ve Jerry'e oradab Hayrı Poter'e daldan dala takılıyor. Serinin içinden geçti SODA...
 
Gemiden oraya geçişler vs oradan uyanmadır nasıl oldu bunlar. Alice Harikalar diyarından Tom ve Jerry'e oradab Hayrı Poter'e daldan dala takılıyor.
Bir çeşit ışınlanma çıkacağı kesin. Alice'in tavşan deliği portalı gibi bu lego kaleye çıkan delikler açabiliyordur güneş tanrısı, yada Gorosei'nin ışınlanma ritüelleri gibi bir şey de olabilir.
 
Çakma güneş tanrımız eksikti o da oldu tamamdır. Biz Haki vs gelişme beklerken neler görüyoruz :D . Yine hüsran yine hüsran. nereye bağlarsan bağla tutmaz daha kafayı bulup geldikleri mekana bak :D He bir de bu tayfa İmparator tayfası Buggy bile bu kadar rezil olmazdı.
 
Bu nasıl bölüm yahu , 3-4 sayfaya çizmezsem namerdim. İlerlemiyor seri. Wanonun bölüm sayısını geçicek inat etmiş. Elbafa geldik diye seviniyoruz , ciddiyet bekliyoruz , oyuncaklar kediler le oynuyoruz. En güçlü ülkenin , ordunun adası mı kedilerle oynayan bebeler adası mı belli değil.

Shanks reis bunlara peluş kedi ile içki vermiştir bunları almıştır himayesine :oleyo2:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 9)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık