Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126: Sorumluluk Almak

Bölümü değerlendir

  • İyi

    Kullanılan: 76 56.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 26.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Ya direkt gösterildigi gibi 3 4 atakla bitmemistir zaten. Tahminim yine crakcker bayagi ugrastirmistir ama Van augur eninde sonunda daha dayanikli cikip yenmistir. Luffy hakisine vurgu yapmisti, simdiki luffyi neredeyse tek atar crackera.
Ac4 te gemilerin barut depolarini patlatiyordun. Bence yasopp orada hakili mermiyle barut deposunu patlatti ve gemi infilak etti.
Gear 4lü ayni luffy wanoda onigashima baskininda tek basina batiranadi bir gemiyi. Law kid luffy üclüsü batirdi anca. Bence manasiz bir kiyaslama, önemli olan vurucu etki yapan bir yikim gücü göstermesi. Garp bile güclenmek icin gemileri tokatlamis mermer bulamadigindan :)
Zaman atlamasından önce lucci:

Zaman atlamasından sonra zoro:


Gemi parçalamak basit artık. Yasopp'un bunu bi tüfekle o kadar uzaktan yapması etkileyici tabi. Ancak komutan ligine bakarsak Ace bunu yaptı alabasta arc'ında:


Tek yumrukla 5 gemi gidiyor. Smoothie'nin kılıç saldırıları da gemiyi direk parçalarmış gibi konuşuluyordu. Daifuku kendi filosunu mahvetti.

Luffy'lerin yaptığı şey sidik yarışıydı. Garp haki kullanmadan yumrukluyordu gemileri kendi söyledi.

Yasopp'ta kukla indirecek hasar olabilir. Ama gemi parçaladı diye bi saldırı cracker zırhını yok eder anlamına gelmez.

Ben cracker'e van'ın saldırdığını sanmıyorum. Mangada gördüğümüz tek şey cracker'in donmuş olması. Aokiji yardıma ihtiyaç duymadan yenmiştir tek başına. Van'ın gücü ışınlanmak. Pudding'i kolayca kaçırdılar bu sayede.

Cracker'le dövüşse kuklalarla pek savaşacağını sanmam. Uzağa ışınlanıp cracker'in kendisini vurmaya çalışır. Van augur 1v1'de iyi olacak birine benzemiyor.
 
Shanks ve tayfasının Bartolomeo'yu nasıl yakaladığını görmemiz gerekirdi bariyeri Oden bile kesemediyse ne Shanks ne de Beckman zarar verebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık