Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126: Sorumluluk Almak

Bölümü değerlendir

  • İyi

    Kullanılan: 76 56.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 26.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Shanks bir şey yapmak istese BM'nin bunu engelleyebileceğini düşünme ihtimalin de beni bir işkillendirdi canısı. Luffy kıvama geldiği için harekete geçiyor olarak düşün sen onu
Big Mom (veya başka biri) Dragon'u da engelleyemeyebilir, ama Dragon herhangi bir şey yapmıyor mesela. Kişilik meselesi biraz. :d
 
Ulan bi de Canavar korsanlarının yeni kaptanı oluyomuş acayip sevinirim bi de Yassop sen ne karaktersiz herifsin lan oğlu da aynı b*kun laciverti umarım Barto yaşıyodur Kid, Law Barto bi de Moria-Perona var yaşayıp yaşamadığı belli olmayan
Onu da düşünmedim değil ama yeri Hasır Şapka Korsanları.

Bartolomeo ve tayfası yaşıyordur. Muhtemelen insanların gözünü boyamak için bir yerlerde gizlice konuştular ve gemi uzaklaştığı zaman gemiden kayığa inmelerini söylediler. Shanks, oradaki halka bölgesine saldıranların sonu böyle olur diye göz dağı vermek istemiştir. Yoksa Luffy'ye bu kadar bağlı birini öldürecek kadar ileri gitmezler.

Moriah ve Perona muhtemelen Cross Guild'e katılacak. Bir sonraki bölümde görebiliriz bu mevzuyu. Cross Guild genişlemeye devam edecektir. Muhtemelen Hancock, Weevil ve Doflamingo'yu da ekibe katacaklar.

Law ve Kid'in Luffy'nin yanında olmak dışında bir yolları yok. Ya tayfaya katılacaklar ya da Luffy'nin gemisinde müttefik olarak son adaya gidecekler. Artık tayfalarından kendilerine bir hayır gelmez. Kid, Wano da Law ile dalga geçiyordu Hasır Şapka'nın adamı olmuşsun diye. Law da bu duruma kızıyordu ve tartışıyorlardı, belli olmaz Oda'nın aklında böyle bir senaryo da oluşmuş olabilir.

Bence çok iyi olur, Yamato, Law ve Kid'in tayfada olması. Asiyon ve bol bol şamata izleriz. Gerçi Nika'dan dolayı bol bol şamataya maruz kalıyoruz ama bu üçlünün tartışmaları eğlenceli oluyor.
 
Shanks'ın bu kadar hızlı gitmesi veyahut arkasından hayvan silüetleri çıkarması şaşırtıcı bunu hakisiyle nasıl yapıyor. Hakiyi nasıl geliştirebilir?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık