Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks, Barto'nun bariyerini kırabiliyor mu acaba
Bariyer hiçbir şekilde kırılmaz. Ancak taşıyabileceği bir yük miktarı olabilir. Pica'nın yumruğunu durduramayacağını söylemişti. Yani o devasa kaya kütlesini taşıyamayabilir ama fiziksel saldırıları ve Haki saldırılarını durdurması lazım, mesela Oden aşamamıştı. Üstelik Oden öfkeyle sağlam saldırılar yaptığı hâlde aşamadı. Shanks'ın Haki ve güç noktasında Oden'den güçlü olduğu kesin, yine de bariyer meyvesinin kırılmayacağını düşünüyorum. Bariyerinin bir sınırı var belki sınırına geldiği için yenilmiştir. Ya da Shanks aşırı hızlı olduğu için bir anda yanında bitmiş olabilir. Yani Bartholomeo fark edemeden yenilmiş olabilir.
 
Spoilerin ilk hali saçmalıktı zaten önce sözde aidiyetini sınıyorlar sonra peşinden gemilerini patlatıyorlar diye bir tezat durum vardı belliydi bir şeylerin yanlış olduğu.

Acaba Roger'in tedavi olmayan hastalığnın sebebi de mi bu kutsal ejder tohumu it ? Teach'i kovalamasının sebebi de belli ki ejderler için risk olması ama nasıl bir pilot twistse nereden tutsan elinde kalıyor. Nika meyvesi zaten ejderlerin elindeyken niye çaldı ve meyveyi yiyen çocuğu niye sağ salim bıraktı. Kutsal şovalyelerin enteresan fantazileri var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık