Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasırşapka tayfası vegapunk ı öldürdü diye yayınladı morgans ödüller uçtu. 2 yonkou devrildi. oraya birini yerleştirirler. Devlerin arasında shanks ve gabanı göreceğiz. Büyük ihtimal.
 
seride her şey eksik bence korsanlar bile düzgün yansıtılmıyor artık eskiden öyle ucundan da olsa, gemi, yağmalama, altın muhabbeti falan geçiyordu ona da denk gelmedim ne zamandır, denizciler sengoku gittikten sonra tek düzgün başarıyı bırak düzgün mücadele dahi edemediler, akainu iyi adam, eleman zaten sıkıntılı bir hükümetle çalışıyor ama Sengoku gibi planlı davrandığını hiç göremiyoruz, seride şu ana kadar 2 tane koramiral öldü maksat Oda ana kadrodan karakter öldüremeyince, gariban denizcilerin canını alıp grand line işte böyle adamın aklını alır worororo falan diyecek, seri macera, keşif gibi duyguları arka plana itip evreni açıklamaya çalışıyor bu Oda'nın en kötü yaptığı şey senin neyine adam düzgün savaş, evren çizmek karakterleri yok etme bari
 
Seride ödül avcısı kalmamış çünkü ödül avcılığı yapanlar da korsanmış. Ödülü almaya gidince onları da el ense alıyorlarmış içeri. Bu ödül verme işini artık alışkanlıktan yapıyorlar da farkında değiller. Bir odadan diğerine geçerken aklındaki şeyi unutmak gibi. Bir yoldalar, yürüyorlar. Ne öncesi var ne de sonrası.

Yoksa Oda'nın avelliği falan değil yani, yok canım. Aksine çok derin olduğu için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık