Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Abartılan Manga Karakteri

En Çok Abartılan Hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    94
Bu abartilarin tersi de mevcut.

Zoro Cavendishin altında da dendi, tüm kaptan novalar (Bonney dahil) Zoronun üzerinde de dendi, Zoro imparator göremez de dendi, Luffy Crackeri zor aldı Zoro komutan alamaz da dendi.

Zaman atlaması sonrası Tanrı olmamış Luffy'nin Linlin'e Tüm kekte, Kaidoya Wanoda tek gittiği ortamda ikisini karşılaması abartilmamali mıydı ki? Birkaç mübalağa gelmiştir, o da Mihawkun Slashi arkadaştır.
Altyapısı yapılmamıştır denilebilir en fazla. Luffy mesela Kaido'ya gelesiye Yonko komutanları aldı sırayla o veya bu şekilde. Tayfada başka kimsede görmedik adım adım gelişme. Bu da yazarın kötü kalemi ne yazık ki.

Mesela bana kalsa Zoro King'i almaması gerekirdi Luffy'nin de Kaido'yu. Bu karşılaşmaların öncesinde en azından birer tane rakip olmalıydı.
 
Karakteri madara gibi canavarlarla kıyaslamasanız bu kadar nefret oluşmazdı. Abartmanın da adabı vardır
Biz karakteri Madara'yla kıyaslamadık. Sen benden hiç İtachi'nin zirve Madara'yı yenebileceğini söylediğimi gördün mü? Burada forumda bir arkadaş çakraları eşit olacak ikisininde gözlerinde EMS olacak dediği zaman evet o zaman İtachi'nin alabileceğini iddia ettim. Fakat Madara tanrı seviyeye çıkmışken İtachi'nin alabileceğini iddia edecek kadar seriden uzak olan varsa bir zahmet anime izlemeye ara versin.
 
. Canavar üçlüden bir sanjinin abartıldığını pek görmedim ama onun da neyini abartcan yazar habire karakterin içinden geçiyor. Sevilcek yanı bile kalmamış.
Kuin'in hakisiz düz kılıcını kırdığı için Kaido ve Big Mom gibi oldu dendi yaw. Onlarca abartıldığı yorum var da tartışmalar Luffy ve Zoro ekseninde olduğu için göze batmıyor. Hatta bir İtaçi ve Kata fanı (kim olduğunu tahmin etmesi zor.) Kuin'in hakisini övüyordu, kılıç kırıldı diye. Zoro'nun kral hakisi karşısında kılıcı kırıldığı için de King'i gömüyordu. Tahmin et kim. 🤭


Yok artık. Ben cidden böyle bir şeyi bizim forumda görmedim. Trol ya da bir esprisine falan demiştir diyen kişi.
Olmadı zaten burada böyle bir şey. Pitaçi fanı dostumuz da Prometheus'u kestiği için abartıldı demiş, öyle de bir şey olmadı. En fazla başka element de keser mi diye konuşulmuştur. Karakterin adı çıktığı için arkasından da efsaneler de gerçekmiş gibi geliyor. Zoro yapamayacağı şeylerin ona yüklenilmesi yüzünden abartılmıştır çoğunlukla, yaptığı şeyleri de haterleri gömüyor zaten. İki yonko saldırısını tanklamış kısa süre olsa da "hehe bir saniyecik abartmayın" dendi. Wano başı sorsak bunu diyenler böyle bir şey olmaz, abartmayın derlerdi.

@Sodex alınmasın, o yazdığı için yazmıyorum bunu şu an; Kaido'yu öldüreceğini düşünenler vardı diyenlerin çoğu anca Jack'i alır, Kaido'yu göremez bile diyordu. Mesela bunlara göre keseceğini söylemek, King'i alacağını demek bile abartı gibi geliyordu. Adamların kendileri haksız çıkmamış gibi, forumdaki 4-5 kişi yüzünden herkes öldüreceğini söylemiş gibi kendilerini haklı yerde görüyorlar. Halbuki tam aksine çoğunluk anca Jack alır, Drake ve Apoo, Kaido'ya dalar ama Zoro dalamaz kafasındaydı. @Aiden hatırlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık