Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Spor Konusu


Neyse en azından bir spor alanında az da olsa başarımız var. Bu konuya uzak olan ülkemiz için gayet başarılı bir süreç gidiyor. Siyasi sebeplerle pek çoğumuzun hazzetmediği Kenan Sofuoğlu'nun bu noktada emeklerini es geçemem.

Toprak bir aksilik olmazsa bu sezon 2. Superbike şampiyonluğunu alacaktır.

Moto3'e hızlı bir giriş yaptıktan sonra kaza geçiren Can ve Sofuoğullarından 2. Bahattin ,ki biri 21 yaşında diğeri 19, Kenan Sofuoğlu'nun yıllarca domine ettiği Supersports'ta yarışıyorlar. Üst sıralarda sayılırlar. Ben birkaç senedir takip etmiyorum ama üniversite döneminde Can'ın potansiyelinden bahsediyordu herkes. O dönem moto3te en geç yarış kazanan sürücü olmuştu ama sakatlık yüzünden moto3te yarışma şansını ikiz kardeşi aldı. O da bu fırsatı değerlendirdi ve 21 yaşında moto2ye kadar çıktı. Yarışlarını izlemesem de haberlerinden takip ediyorum.

Şimdi biraz bakındım. Deniz 2023'te moto3'ü 4. sırada bitirerek Moto2'ye geçiş yapmış. Ama sakatlık geçirmiş. Geçmiş olsun.

Özetle potansiyelli 3 yarışçımız ve Kenan gibi yarıştığı kategoriyi domine edebilecek bir başka yarışçımız olmak üzere 4 iyi motorsikletçimiz var. Allah sayılarını arttırsın.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık