Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Güzelim sahnelerin içine etmişler. Hangi dangalak ''renkleri basalım daha şaşalı olur yha xd'' dedi ki onun 7 silsilesine selam gönderelim. Ne duygu var ne sahneler anlaşılıyor ekleme sahne koymuşlar, vuruş panelini resmen yok etmişler... Devlerin sahnesi bile saçmaydı tek yapılacak şey burada ki gibi
impact yollamak renk değil. Bölüm fragmanı diye verilen sahne daha iyi yav şundan. Beğeni için kendini satan yutube tayfanın gerçi ağzı sulanır bu bölüme...
 
Evet Korsanfanın sevdiği tip geri vitesi olmayan kafasının dikine giden eleman peki ya sonuç akıbeti bilinmiyor muhtelemen deniz krallarının sofrasına meze oldu peki ne için R yok bir kere daha ne olsun anlıyorum.
 
One Piece hayranları olarak, Kaptan Eustass Kid'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Yeni Dünya'nın zorlu denizlerinde, korsanlık ruhunu sonuna kadar yaşayan Kid, cesareti, kararlılığı ve benzersiz gücüyle hafızalarımıza kazındı.

Onun kaybı, tüm One Piece evreninde büyük bir boşluk yaratmıştır. Ancak Kid'in mirası, onunla birlikte maceraya atılan herkesin kalbinde yaşamaya devam edecektir.

Başta Kid Korsanları tayfası olmak üzere, tüm One Piece hayranlarına başsağlığı dileriz. Kaptan Kid'in ruhu, sonsuz denizlerde özgürce yol alsın.

Huzur içinde uyu Kaptan Kid.
 
Kabul edemediği için ağlayanlar olsa da rahmetliyi bir kez daha anmak gerek. @artyomdh @RedTeroR



Fanları coşturalım derken içinden geçmişler sahnenin. Bir Shanks sahnesinin daha hakkını veremediler.
Kuşa dönüşüyor auradan... @Tiksav Lee Bu arada kendi saldırısı yüzünden tek yediğini göstermişler en azından. Kid öyle mal gibi bakacak ise Usopp da o silahı tıkayıp, teklerdi. :bilmem:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık