Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1118: Özgür Ol

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 34 12.7%
  • Orta

    Kullanılan: 20 7.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 17 6.4%
  • Rezil

    Kullanılan: 196 73.4%

  • Kullanılan toplam oy
    267
Yalnız bu bolumu okuyunca... aklima bir kez daha final de nasil Sicip batiracagi geldi. Oyle boyle sicmayacak. Oyle bir batiracak ki... Hasancan kaya "Bize bir sicis hikayeni anlat bebis" dediginde... Op'un finalini anlatacak Oda lavugu.

Hatta Şu Roger ve Tayfasi'nin anira anira güldügü o meshur sahneyi acikladiginda... hepimiz şöyle olucaz...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
E.odanın çevresinden biri yada editörlerden biri yayın evi falan ne yapıyorsun demiyor mu Allah aşkına bu nedir? Belki 4 5 yıldır resimlere bakıp geçiyorum, iyice rezil etti seriyi şu forumda 3 kişi devralsa daha güzel yazar. Kendine kariyerine saygın yok bari okuyucuya olsun.
 
Son zamanlardaki en kötü bölüm. Biz Nika görmek istemiyoruz dedikçe daha da gözümüze sokuluyor. İşin en kötü yanı da 30 IQ gOda hayranlarının bu bölümü bile savunması. Reddit’te Bonney olayını eleştirenlere cevap olarak bunun olacağı daha önceden işaret edildi ve mantığı açıklandı deniyor , bir şeyin mantığının açıklanması onun kötü yazarlığın bir ürünü olduğunu değiştirmiyor ne yazık ki.
 
Yamato gördük en azından. G5 in denizi de lastiğe çevirebilmesi ilginç ve güzeldi. Devler G5 ritmine oto dans ediyorlar galiba. Nika orjinalde elbaf tanrısı olması ile ilgili ilerde bir bağ kurulabilir. Bonney in G5 açacağı zaten aylar önceden belliydi. Şimdi millet niye bu kadar tetiklendi anlamadım. Beni sadece luffyden iyi kullanırsa tetikler:) Lütfen şu arc bitsin başka bir şey istemiyorum. İsteyen nikaya dönüşebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık