Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer Gorosei üyelerini de uzatmadan hikayeye dahil ettiği için Oda’ya teşekkürler. Kırk yılın başı sündürmedi bir şeyi, bir kaç yıl da bunları beklemedik.
sen şimdi bide bu 5 karakterin 4 ünü sağa sola yolladığını düşün. yıllarca anlatır artık egghead adasını. biri sağda ne yaşıyor, biri solda ne yaşıyor.
 
Dorry ve Brogy zayıf diyen arkadaşlar çok haksızlık etmişler. Yüzyıl boyunca birbirleriyle savaşarak müthiş bir antrenman yapmışlar. Fiziksel anlamda muhteşem bir güce sahipler. Bunu Küçük Bahçe'de göstermişlerdi. O devasa balığın midesinde kocaman bir delik açtılar. Kaldı ki orada savaş yorgunluğu ve yaralı olma durumları da vardı. Artık çok daha güçlü bir hâle gelmişlerdir. Karşılarındaki kişiler de devasa cüsseli oldukları için Dorry ve Brogy'nin iki tane Gorosei'yi tutabileceğini düşünüyorum. Yenmelerini zaten beklemiyoruz, bu ikilinin müthiş bir dayanıklılığı ve fiziksel gücü olduğu için rakiplerini epeyi uzun süre tutacaklarını düşünüyorum.

Geriye kalan üç kişiyi de Luffy, Zoro, Sanji tutar. Vegapunk anlatacaklarını bitirdiği anda bizimkiler topuklar. Şu anda amaç o yayını durdurmak. Bizimkiler de o yayınının bitmesini bekleyen ekler. Tabi bu sürede Vegapunk'un anlatacakları olaylar bizim tayfayı öfkelendirir ve Dünya Hükümeti'ne karşı iyice tavır almaya başladıkları an sağlam bir iki kapışma görürüz.
 
Kesin Jinbe Zoro'nun son saldırısını görüp tuzlu tuzlu terlemiştir, ağzı beş karış açıktır falan.
Sırf bunun için uzattığına eminim ama bakalık bir bölüm düşsün.
Ben Lucci Jimbeye saldıracak, Zoro da çok kızıp Lucci'yinin işini bitirecek diye yorum yapmıştım eskiden. Bakalım uydurmam tutmuş mu?🤔🤔
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık