Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109: Sonlandırma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 97 56.4%
  • Orta

    Kullanılan: 44 25.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 18.0%

  • Kullanılan toplam oy
    172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seriyle ilgili aklıma en yatmayan şeylerden biri de tayfa Raftel'e gitse bile ne sebeple dünyaya savaş açacağıydı. Nihayetinde gözlerinin önündeki dışında olan şeylere ilgisi olmayan bir ekip bu. Fakat kendilerine karşı bir müdahale olursa istemeseler de uzak duramayacakları bir savaşın ana kaynağı olabilirler. Bu sebeple savaşı karşı tarafın açmasını bekledim ben hep. Gorosei'in gelişi ve açıklanacak şey her ne ise belki bir sebep yaratabilir. Hoş bu mal ortalıkta olduğu sürece ''savaş'' ortamını hissedeceğimizi sanmıyorum ya neyse
 
Kizaru’ya bu bölümde baktım gene kan göremedim. Adam cidden WB gibi dayanıklı çıktı @Whitebear D @sensey
BM'nin ve Kaido'nun hem derisi hem de vücudu dayanıklı ama acı eşik değerleri çok düşük. Wano marabaları gibi birçok karakter bu kişileri bağırtıyordu.

WB'nin derisi dayanıklı değil ama vücudu aşırı dayanıklı. Hiçbir tepki vermedi çoğu saldırıya. Bana göre WB'nin vücut dayanıklılığı yukarıdaki ikiliden fazladır.

Kizaru ise BM + Kaido + WB'nin iyi özelliklerini almış adeta. Ne kan veriyor, ne bayılıyor, ne de saldırılara çığlık atıyor.

Bir Amiral fanı olarak kabul etmeliyim ki Kizaru konusunda çok yanılmışım. Aslında öğrencisi Sento'nun ünvanından çıkarım yapabilirdik. Kizaru gerçekten savunmada zirve çıktı. Tek rakibi WB gibi duruyor. :)
 
Bu Nika, Shanks’ın dev haki topuna da plastik top muamelesi yapar la. Bu gebeşi dizginleyebilecek bir şey yok. Karanlık falan da hikâye, o karanlığı sigara kâğıdına çevirip Teach’i arasına koyup sarar bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık